
Κόκκινο κρασί στα μπισκότα χωρίς βούτυρο και χωρίς αυγά και αρωματισμένα με γλυκάνισο. Η συνταγή είναι πολύ απλή, ο χρόνος για να προετοιμαστούν αυτά τα ντόνατς είναι περισσότερο από κατάλληλος, και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Υλικά:
100 ml κόκκινο κρασί100 ml φυτικό ελαίου
100 γραμμάρια ζάχαρη
350-400 γραμμάρια αλεύρι τύπου 00
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Γλυκάνισο
Άχνη ζάχαρη για γεύση
Συνταγή:
Βήμα 1


Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το κρασί, τη ζάχαρη και το λάδι. Προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το τριμμένο γλυκάνισο.
Βήμα 2


Αρχίστε να ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να είναι μαλακή και λεία. Πλάθουμε τα μπαστούνια ζύμης και σχηματίστε κουλουράκια.
Βήμα 3

Περάστε τα από τη κρυσταλλική ζάχαρη.
Βήμα 4


Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!