
Καλημέρα, σας παρουσιάζω τη συνταγή για την νόστιμη πεσκανδρίτσα στο τηγάνι με το ψιλοκομμένο καρότο, το σέλινο, το κρεμμύδι και τη ντομάτα. Δοκιμάστε τη!
Υλικά:
800 γραμμάρια πεσκανδρίτσα150 γραμμάρια ντομάτα
Κρεμμύδι
Καρότο
Σέλινο
Λάδι
Μαϊντανό
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1

Αφαιρέστε το δέρμα και στη συνέχεια, κόψτε τις φέτες ψαριού.
Βήμα 2

Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο λίγο καρότο, το σέλινο και το κρεμμύδι, όλα κομμένα σε μικρά κομμάτια.
Βήμα 3

Προσθέστε το ψάρι στο τηγάνι και αφήστε το για λίγα λεπτά.
Βήμα 4


Στη συνέχεια, κόψτε τα ντοματακια σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τα στο τηγάνι. Αλατίζουμε και προσθέτουμε το μαϊντανό. Μόλις είναι έτοιμο κατεβάστε τη από τη φωτιά.

Σερβίρετε την πεσκανδρίτσα με ντομάτα και Καλή σας Όρεξη!