ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Ντολμάδες με κόκκινο λάχανο

    8
    Τα ντολμαδάκια με κόκκινο λάχανο είναι  ένα ορεκτικό γρήγορο και εύκολο  για να προετοιμαστεί,  θα σας γοητεύσει με τη γεύση του.


    Υλικά:

    10 φύλλα από κόκκινο λάχανο
    100 γραμμάρια τυρί
    100 γραμμάρια  σαλάμι
    Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
    Πιπέρι
    Παρμεζάνα

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Ζεματίζουμε τα φύλλα  σε βραστό αλατισμένο νερό για 30 δευτερόλεπτα.

    Βήμα 2

    2
    Στραγγίστε τα και σκουπίστε τα με  χαρτί.

    Βήμα 3

    3
    Απλώνουμε τα φύλλα σε ένα πιάτο, βάλτε πάνω από κάθε φύλλο μια  φέτα σαλάμι και τυρί.

    Βήμα 4

    4
    Τυλίξτε κάθε φύλλο.

    Βήμα 5

    5
    Στη συνέχεια τοποθετήστε τα ντολμαδάκια  σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.

    Βήμα 6

    6
    Πασπαλίζουμε με πιπέρι και τυρί παρμεζάνα, ραντίζουμε  με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.

    7
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Ντολμάδες με κόκκινο λάχανο
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή