Τα ντολμαδάκια με κόκκινο λάχανο είναι ένα ορεκτικό γρήγορο και εύκολο για να προετοιμαστεί, θα σας γοητεύσει με τη γεύση του.
Υλικά:
10 φύλλα από κόκκινο λάχανο100 γραμμάρια τυρί
100 γραμμάρια σαλάμι
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Πιπέρι
Παρμεζάνα
Συνταγή:
Βήμα 1
Ζεματίζουμε τα φύλλα σε βραστό αλατισμένο νερό για 30 δευτερόλεπτα.
Βήμα 2
Στραγγίστε τα και σκουπίστε τα με χαρτί.
Βήμα 3
Απλώνουμε τα φύλλα σε ένα πιάτο, βάλτε πάνω από κάθε φύλλο μια φέτα σαλάμι και τυρί.
Βήμα 4
Τυλίξτε κάθε φύλλο.
Βήμα 5
Στη συνέχεια τοποθετήστε τα ντολμαδάκια σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
Βήμα 6
Πασπαλίζουμε με πιπέρι και τυρί παρμεζάνα, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!