![7 7](http://lh3.ggpht.com/-MNMwqrewMbY/VFZhYr1CKPI/AAAAAAAAz4I/rP4Bo5aJXlI/7_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Παπαρδέλες με κάστανα και μπέικον είναι ένα φθινόπωρο πιάτο, σερβίρεται με ένα ποτήρι κρασί, η γλυκύτητα από τα κάστανα κάνει μια ωραία αντίθεση με το αλμυρό μπέικον.
Υλικά:
300 γραμμάρια Παπαρδέλες250 γραμμάρια κάστανα βρασμένα
150 γραμμάρια μπέικον
1/2 κρεμμύδι
25 γραμμάρια βούτυρο
Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Παρμεζάνα τυρί
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh3.ggpht.com/-6McYWCHEesw/VFZhaDF05gI/AAAAAAAAz4Y/ec2HlS7IWqI/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόψτε τα βραστά κάστανα σε μικρά κομμάτια.
Βήμα 2
![2 2](http://lh3.ggpht.com/-O0-fY9_2IGc/VFZhccpv4tI/AAAAAAAAz4o/BvkBfI3UdG8/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με το λάδι και το βούτυρο.
Βήμα 3
![3 3](http://lh6.ggpht.com/-qtYptxlsSwI/VFZhdoNJpTI/AAAAAAAAz44/Hh6JSHO_u34/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τώρα προσθέστε τα κάστανα και μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια, και μαγειρέψτε για 5 λεπτά.
Βήμα 4
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-xrA19nFwVeo/VFZhfUEkzXI/AAAAAAAAz5I/u9gcbhveK0k/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανακατέψτε, προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 5
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-Wpkwst0BxZg/VFZhghgzenI/AAAAAAAAz5Y/Rl3lnxicP48/5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![6 6](http://lh6.ggpht.com/-nDujwaPbpGY/VFZhictugeI/AAAAAAAAz5o/A-p2ZxBTQDw/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στη συνέχεια στραγγίστε τα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, προσθέτοντας λίγο νερό. Προσθέστε την παρμεζάνα και σοτάρετε για λίγα λεπτά.
Βήμα 6
![7 7](http://lh6.ggpht.com/-yWDO9FNVxcc/VFZhj35UW2I/AAAAAAAAz54/im9MZRdtQ5I/7_thumb%25255B15%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε τα ζυμαρικά με κάστανα και μπέικον και Καλή σας Όρεξη!