![15 15](http://lh6.ggpht.com/-AFXP1QelpYw/VF4G_oE93qI/AAAAAAAA0L8/q_UGohu9MLw/15_thumb%25255B16%25255D.jpg?imgmax=800)
Οι κρέπες σοκολάτας με γέμιση ανθότυρου είναι μια διαφορετική συνταγή για κρέπες από τις συνηθισμένες!
Υλικά:
60 γραμμάρια αλεύρι20 γραμμάρια κακάο
20 γραμμάρια ζάχαρη
150 ml κρέμα γάλακτος
1 αυγό
1 κουταλιά βούτυρο
300 γραμμάρια τυρί cottage
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh6.ggpht.com/-h2C60G00Ygk/VF4HBA_vV0I/AAAAAAAA0MM/fp3J5tLKkgU/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε το αλεύρι, το κακάο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ.
Βήμα 2
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-PUevwcNvDKg/VF4HDE9lV3I/AAAAAAAA0Mc/XE89OSBc5K0/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![3 3](http://lh6.ggpht.com/-N105rNjfajc/VF4HEmgZXcI/AAAAAAAA0Ms/bq39A5EpM00/3_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Αρχίστε ανακατεύοντας με ένα σύρμα, σταδιακά ρίχνουμε το γάλα από λίγο, συνεχίζοντας έως ότου υπάρξει μια ομαλή ζύμη και χωρίς σβόλους.
Βήμα 3
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-p5E3wb79Yu4/VF4HGZzECDI/AAAAAAAA0M8/wMIJ4ptoobw/4_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-RWVhL4e0-js/VF4HH4NGJAI/AAAAAAAA0NM/_wGtWZFFw0U/5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίξτε το αυγό σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε ελαφρά και στη συνέχεια προσθέστε το στο μείγμα.
Βήμα 4
![6 6](http://lh6.ggpht.com/-510XBZlE9WU/VF4HJZdygJI/AAAAAAAA0Nc/E1mj1vAKJIo/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλύψτε το μπολ με μια μικρή πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
Βήμα 5
![7 7](http://lh4.ggpht.com/-yrPW2Rr5sp0/VF4HK8PK3NI/AAAAAAAA0Ns/6oc-9UR09Kc/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μετά από 30 λεπτά, ανακατέψτε το μείγμα ξανά. Στη συνέχεια, λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι και στη συνέχεια ρίξτε μια κουτάλα του μείγματος στο κέντρο του τηγανιού.
Βήμα 6
![8 8](http://lh4.ggpht.com/-loPvWVYYrg8/VF4HMY0wSpI/AAAAAAAA0N8/hWahQHa_wp8/8_thumb%25255B11%25255D.jpg?imgmax=800)
![9 9](http://lh6.ggpht.com/-MFuLP7T4o88/VF4HN8UsOhI/AAAAAAAA0OM/4AO3ChhysH0/9_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ξεκινήστε τώρα να γείρετε και περιστρέψτε το τηγάνι για να μοιραστεί το μείγμα ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια.
Βήμα 7
![10 10](http://lh3.ggpht.com/-gjLp8IVJf6A/VF4HPQivTuI/AAAAAAAA0Oc/jw6aoHNHML4/10_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μαγειρέψτε κάθε κρέπα για περίπου ένα λεπτό, στη συνέχεια να αναστρέψετε τες χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα, και μαγειρέψτε για άλλο ένα λεπτό.
Βήμα 8
![11 11](http://lh6.ggpht.com/-E_NvqAYbL-I/VF4HQ8A4ogI/AAAAAAAA0Os/XtpHykSZLc8/11_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετούμε τις έτοιμες κρέπες σε ένα πιάτο.
Βήμα 9
![12 12](http://lh4.ggpht.com/-QBG3D_IdnNY/VF4HTyL-dnI/AAAAAAAA0O8/w0XaDAo0X9I/12_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σε αυτό το σημείο θα αρχίσουμε να προετοιμάζουμε την κρέμα για τη γέμιση. Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί ricotta και τη ζάχαρη άχνη.
Βήμα 10
![13 13](http://lh5.ggpht.com/-oPg0fAvIysc/VF4HVIzGw-I/AAAAAAAA0PM/0IT1RdGADkY/13_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, χτυπήστε καλά μέχρι να έχετε μια λεία πάστα.
Βήμα 11
![14 14](http://lh4.ggpht.com/-KcfVrFietao/VF4HW-C23hI/AAAAAAAA0Pc/qZ7FKu1lZdg/14_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίξτε μια κουταλιά από τη γέμιση και κυλήστε προς τα έξω στο μισό της επιφάνειας με το πίσω μέρος του κουταλιού.
![15 15](http://lh6.ggpht.com/-UfqF156x75k/VF4HYVvCYqI/AAAAAAAA0Ps/I1F7U-oYWm0/15_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κλείστε την κρέπα πάνω από τη γέμιση, διπλώνουμε στη μέση και πάλι, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!