
Ένα απλό και νόστιμο ορεκτικό που παρασκευάζεται με την προσθήκη παρμεζάνας και τυρί Φιλαδέλφειας. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα!
Υλικά:
100 γραμμάρια αλεύρι35 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα
35 γραμμάρια τυρί τριμμένο
100 γραμμάρια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
90 γραμμάρια βούτυρο
2 κουταλιές νερό
100 γραμμάρια τυρί Φιλαδέλφεια
Αλάτι
30 γραμμάρια φιστίκια
Συνταγή:
Βήμα 1

Ψιλοκόβουμε τα αμύγδαλα και τα προσθέτουμε στο αλεύρι. Προσθέτουμε το βούτυρο αμυγδάλου, σε κύβους, τη παρμεζάνα, το τυρί Φιλαδέλφειας και το νερό.
Βήμα 2

Ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Βήμα 3

Πάρτε τη ζύμη και σχηματίστε 40 μπάλες.
Βήμα 4

Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15 με 20 λεπτά.
Βήμα 5

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το αλάτι. Πάρτε μια μπάλα και γεμίστε τη με το τυρί κρέμα.
Βήμα 6

Κλείστε με την άλλη μπάλα και στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με λίγο τα πλευρά με ψιλοκομμένα φιστίκια πάνω στο τυρί.
Βήμα 7

Κρατήστε τα ορεκτικά σας στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε.

Καλή σας Όρεξη!