
Νόστιμα ζυμαρικά με μανιτάρια πορτσίνι, είναι ένα φθινοπωρινό πιάτο που μου αρέσει πολύ. Ξέρετε ότι αγαπώ τις ατομικές μερίδες, αλλά αν θέλετε κάτι πιο πρακτικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ενιαίο ταψί και στη συνέχεια να το κόψετε σε ατομικές μερίδες.
Υλικά:
250 γραμμάρια noodles1 σκελίδα σκόρδο
300 γραμμάρια μανιτάρια πορτσίνι
2 αυγά
100 ml κρέμα γάλακτος
100 γραμμάρια τυρί
Μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό. Σοτάρετε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι με το λάδι, στη συνέχεια, προσθέστε τα μανιτάρια και τσιγαρίστε τα για 5-6 λεπτά.
Βήμα 2


Αφαιρέστε το σκόρδο, προσθέτουμε το αλάτι και το μαϊντανό και τα αποσύρουμε από τη φωτιά.
Βήμα 3


Βάλτε τα αυγά σε ένα μπολ με το αλάτι και το πιπέρι, στη συνέχεια, προσθέστε τη κρέμα, και τέλος τα μανιτάρια.
Βήμα 4


Βράζουμε τα ζυμαρικά μέχρι να γίνουν al dente, στραγγίστε τα και ανακατεύουμε με το μείγμα των αυγών και τα μανιτάρια.
Βήμα 5


Γεμίστε κάθε φόρμα με τα noodles. Στη συνέχεια προσθέτουμε κομμάτια τυριού.
Βήμα 6

Καλύψτε το τυρί με τα noodles.
Βήμα 7

Μαγειρέψτε τα noodles με μανιτάρια πορτσίνι στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Σερβίρονται ζεστά και Καλή σας Όρεξη!