
Καλή σας μέρα, σήμερα σας προτείνω μπιφτέκια με ρεβίθια νόστιμα και μπορείτε να το προετοιμάσετε ως κύριο πιάτο ή σαν ορεκτικό.
Υλικά:
250 γραμμάρια ρεβίθια1 αυγό
1/2 κόκκινο κρεμμύδι
Αλάτι, πιπέρι
Κρεμμύδι
Ηλιέλαιο
Συνταγή:
Βήμα 1

Στραγγίζετε τα βρασμένα ρεβίθια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Βήμα 2

Ανακατέψτε μέχρι να γίνουν τα ρεβίθια πουρέ.
Βήμα 3

Στη συνέχεια, προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σχοινόπρασο, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 4


Προσθέστε το αυγό και ανακατεύουμε για να ενσωματωθούν τα πάντα καλά και το μείγμα να γίνει λείο.
Βήμα 5

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι. Με τη βοήθεια των δύο κουταλιών, σχηματίζουν μικρές μπουκιές μετά μαγειρέψτε τις κροκέτες για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 6


Μόλις γίνουν χρυσάφι, βγάλτε και τοποθετήστε στις χαρτοπετσέτες.

Σερβίρετε τις κροκέτες με ρεβίθια. Καλή σας Όρεξη!