
Νόστιμα μπισκότα με αμύγδαλα. Η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη. Δοκιμάστε τα!
Υλικά:
200 γραμμάρια ασπράδια αυγών
200 γραμμάρια ζάχαρη
200 γραμμάρια αλεύρι
200 γραμμάρια αμύγδαλα
Συνταγή:
Βήμα 1


Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε τα ασπράδια με τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέστε το αλεύρι.
Βήμα 2


Όταν γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε τα αμύγδαλα.Ανακατέψτε μέχρι τα πάντα να διανέμουν ομοιόμορφα.
Βήμα 3

Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί με στρωμένη λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Βήμα 4

Μόλις ψηθούν, αφήστε να κρυώσει και στη συνέχεια τοποθετήστε τη ζύμη σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε σε λεπτές φέτες.
Βήμα 5

Τοποθετήστε τις φέτες σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 5-10 λεπτά.
Βήμα 6

Αφήστε να κρυώσουν τα μπισκότα και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!
