Σήμερα σας προτείνω μοσχαράκι με μπύρα. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
600 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας1 καρότο
1 σέλινο
1 κρεμμύδι
250 ml μπύρα
Αλεύρι
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
Κόψτε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 2
Παναρουμε το κρέας και προσθέστε το στο τηγάνι και ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Βήμα 3
Καλύψτε με την μπύρα και μαγειρεύουμε με ένα καπάκι σε χαμηλή φωτιά για περίπου μία ώρα και μίση.
Βήμα 4
Σηκώστε το καπάκι, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράζετε.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!