
Ένα νόστιμο και γρήγορο πιάτο με κρέας και πατάτες που θα το λατρέψετε! Μπορείτε να προσθέσετε μυρωδικά και μπαχαρικά τις επιλογής σας.
Υλικά:
400 γραμμάρια κρέας σε φέτες2 πατάτες
1 κρεμμύδι
80 γραμμάρια βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ζωμό κρέατος, μαντζουράνα, μαϊντανό.
Συνταγή:
Βήμα 1

Πλένουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους, τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα, σκεπάζουμε με κρύο νερό και μαγειρεύουμε για περίπου μισή ώρα.
Βήμα 2

Ξεφλουδίστε τις πατάτες και κόψτε σε φέτες.
Βήμα 3

ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με 40 γραμμάρια βούτυρο και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 4

Προσθέτουμε τις φέτες του κρέατος και να τις γυρνάμε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια αφαιρέστε το κρέας από τη φωτιά.
Βήμα 5

Σε μια άλλη κατσαρόλα, λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και στη συνέχεια προσθετουμε τις πατάτες ομοιόμορφα, προσθέτοντας μαϊντανό και μαντζουράνα.
Βήμα 6


Προσθέστε το κρέας στις πατάτες, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε με μια κουτάλα ζεστό ζωμό.

Σερβίρουμε το κρέας ζεστό.

Καλή σας Όρεξη!