
Σήμερα θα σας δώσω τη συνταγή για ένα κυρίως πιάτο και ιδιαίτερα γρήγορα, κρέας με αγκινάρες και κρεμμύδια. Αυτή η συνταγή θα μπορούσε να γίνει ποιο πρακτική εάν επιστρέψετε στο σπίτι αργά από τη δουλειά και εξακολουθείτε να θέλετε να ετοιμάσετε κάτι νόστιμο.
Υλικά:
400 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας250 γραμμάρια αγκινάρες σε λάδι
100 γραμμάρια κρεμμύδια στο ξύδι
Λάδι αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό
Συνταγή:
Βήμα 1


Κόψτε τις αγκινάρες και στραγγίστε τα κρεμμύδια με το ξίδι. Αλευρώνουμε τις λωρίδες του κρέατος.
Βήμα 2

Στη συνέχεια τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 3

Προσθέστε τις αγκινάρες και τα κρεμμύδια.
Βήμα 4

Μαγειρέψτε τα πάντα για λίγα λεπτά, στη συνέχεια, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Σερβίρετε ζεστό. Καλή σας Όρεξη!