ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Πόμολα και κουρτινόξυλα – οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στον χώρο

    decorative-wood-drapery-rods

    Μπορεί όλοι να μεριμνούμε για την διακόσμηση του σπιτιού στα πιο κεντρικά μέρη του, δηλαδή στα έπιπλα, τα χρώματα που θα κυριαρχούν και στην γενικότερη φιλοσοφία του design αλλά μερικές φορές δεν δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που μπορούν να προσθέσουν στον χώρο πόντους στην αισθητική του.

    Δύο από αυτές τις λεπτομέρειες στην διακόσμηση, είναι τα πόμολα και τα κουρτινόξυλα. Συνήθως δίνουμε προτεραιότητα στην επιλογή κουρτίνας και πόρτας παρά στα πρακτικά μέρη τους.

    Το online κατάστημα TS Deco σας παρουσιάζει μία μεγάλη ποικιλία από πόμολα και κουρτινόξυλα παρακάτω:

    PAIDIKA_1

    Ένα σχέδιο ιδανικό για παιδικό υπνοδωμάτιο αλλά και για ένα φοιτητικό σπίτι. Αποτελείται από στιβαρά και ποιοτικά υλικά και διαμορφώνει υψηλή αισθητική στον χώρο σας.

    126

    Τα αντικέ σχέδια έχουν έρθει ξανά στην μόδα και μπορούν να χαρίσουν πολλά πλεονεκτήματα στο σπίτι. Η κλασική τους διαμόρφωση ταιριάζει σχεδόν με όλα τα στυλ και προσδίδει ιδιαιτερότητα, αν συνδυαστεί με την κατάλληλη κουρτίνα.

    F28

    Η υπεροχή του ξύλου αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο συχνές επιλογές, αφού μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα μοτίβα και σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

    Στις ίδιες προοπτικές κινούνται και τα πόμολα, τα οποία προσφέρουν εκτός από πρακτικότητα και ολοκληρωμένη εικόνα. Δείτε μερικά από τα σχέδια παρακάτω.

      K310K372-90K331

    Δείτε εδώ περισσότερα κουρτινόξυλα

    Το online κατάστημα TS Deco μπορεί να σας εξασφαλίσει μία δωρεάν αποστολή στα προϊόντα του. Πλοηγηθείτε στην μεγάλη ποικιλία του και επωφεληθείτε από το χαμηλό κοστολόγιο και την υψηλή αισθητική.

    Πόμολα και κουρτινόξυλα – οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στον χώρο
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή