Ένα ακορντεόν στρούντελ, η εναλλαγή των χρωμάτων η γεύση των διαφόρων συστατικών κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά μοναδική. Το βρήκα πολύ καλό και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
1 ρολό σφολιάτα2 κολοκυθάκια
1 πατάτα
100 γραμμαρίων ζαμπόν
200 γραμμάρια καπνιστό τυρί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Γάλα
Συνταγή:
Βήμα 1
Πλένουμε και κόβουμε σε φέτες τα κολοκυθάκια.
Βήμα 2
Τα τηγανίζουμε σε ένα καυτό τηγάνι.
Βήμα 3
Βράζουμε τις πατάτες σε νερό για περίπου 30 λεπτά, στη συνέχεια τις καθαρίζουμε και κόβουμε σε χοντρές φέτες.
Βήμα 4
Μαγειρέψτε τις πατάτες με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 5
Τοποθετούμε σε ένα καλούπι. Ξεκινήστε προσθέτοντας εναλλάξ μια φέτα πατάτας, ζαμπόν, μια φέτα καπνιστό τυρί και τα κολοκυθάκια.
Βήμα 6
Συνεχίστε με αυτό τον τρόπο μέχρι να τελειώσουν όλα τα συστατικά.
Βήμα 7
Στη συνέχεια, κλείστε τη γέμιση στη ζύμη, σφραγίζοντας καλά. Βουρτσίστε το στρούντελ με λίγο γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.
Βήμα 8
Μόλις είναι έτοιμο, αφήστε να κρυώσει.
Βήμα 9
Στη συνέχεια τοποθετήστε σε μια πιατέλα και σερβίρετε.
Καλή σας Όρεξη!