![10 10](http://lh3.googleusercontent.com/-U7psqwi45kY/VVSw3zmPoBI/AAAAAAAA20U/r0gfZK-z8P4/10_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μια πίτα με γέμιση από κολοκυθάκια, ζαμπόν και τυρί. Δοκιμάστε τη!
Υλικά:
1 γιαούρτι λευκό1 φλιτζάνι φυτικό λάδι
1 φλιτζάνι γάλα
3 αυγά
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
3 κούπες αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κολοκυθάκι
120 γραμμάρια ζαμπόν
150 γραμμάρια τυρί
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh3.googleusercontent.com/-lnQyhThcWiE/VVSw6Ogg63I/AAAAAAAA20k/-5nNySQUQVM/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίχνουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ, στη συνέχεια προσθέστε το λάδι, το γάλα και τα αυγά στο μπολ και ανακατεύουμε.
Βήμα 2
![2 2](http://lh3.googleusercontent.com/-a-WRBxAWMAQ/VVSw8bxbJzI/AAAAAAAA200/C1fpPNdSTEs/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![3 3](http://lh3.googleusercontent.com/-sxtqOkKG19Y/VVSw_K7PqNI/AAAAAAAA21E/z9ONdEr-VAU/3_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέτουμε στο μείγμα τη παρμεζάνα, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι, στη συνέχεια χτυπάμε πάλι έως ότου το μείγμα είναι λείο και ομοιογενές.
Βήμα 3
![4 4](http://lh3.googleusercontent.com/-44SQasKPzWQ/VVSxCMrfQOI/AAAAAAAA21U/NyLJOhcIFFY/4_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![5 5](http://lh3.googleusercontent.com/-E4mOAoJ71K0/VVSxD6S-pXI/AAAAAAAA21k/UGRKyKSWZDo/5_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε ζουλιέν. Κόβουμε το ζαμπόν και το τυρί σε μικρές φέτες.
Βήμα 4
![6 6](http://lh3.googleusercontent.com/-4ETgBsDfJcQ/VVSxGB2T6RI/AAAAAAAA210/wXqBE_C4m_U/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, προσθέστε τα στο μείγμα.
Βήμα 5
![7 7](http://lh3.googleusercontent.com/-NfGxvyKeIsM/VVSxIKDopYI/AAAAAAAA22E/y8jtKkWnTcw/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανακατέψτε καλά με ένα ξύλινο κουτάλι.
Βήμα 6
![8 8](http://lh3.googleusercontent.com/-1_XcVgUYKn0/VVSxJ8u9zCI/AAAAAAAA22U/QXkDE5NXs_Y/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίξτε το μείγμα σε ένα καλούπι καλυμμένο με λαδόκολλα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Βήμα 7
![9 9](http://lh3.googleusercontent.com/-ucL11wn0G9w/VVSxLxHVWbI/AAAAAAAA22k/AuICM97WLCI/9_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μόλις είναι έτοιμη, αφήστε τη να κρυώσει πριν από το σερβίρισμα.
![11 11](http://lh3.googleusercontent.com/-QWWdEJDGrEw/VVSxNsIgdXI/AAAAAAAA220/SSRieej3Fqg/11_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλή σας Όρεξη!