
Μια πίτα με γέμιση από κολοκυθάκια, ζαμπόν και τυρί. Δοκιμάστε τη!
Υλικά:
1 γιαούρτι λευκό1 φλιτζάνι φυτικό λάδι
1 φλιτζάνι γάλα
3 αυγά
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
3 κούπες αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κολοκυθάκι
120 γραμμάρια ζαμπόν
150 γραμμάρια τυρί
Συνταγή:
Βήμα 1

Ρίχνουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ, στη συνέχεια προσθέστε το λάδι, το γάλα και τα αυγά στο μπολ και ανακατεύουμε.
Βήμα 2


Προσθέτουμε στο μείγμα τη παρμεζάνα, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι, στη συνέχεια χτυπάμε πάλι έως ότου το μείγμα είναι λείο και ομοιογενές.
Βήμα 3


Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε ζουλιέν. Κόβουμε το ζαμπόν και το τυρί σε μικρές φέτες.
Βήμα 4

Στη συνέχεια, προσθέστε τα στο μείγμα.
Βήμα 5

Ανακατέψτε καλά με ένα ξύλινο κουτάλι.
Βήμα 6

Ρίξτε το μείγμα σε ένα καλούπι καλυμμένο με λαδόκολλα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Βήμα 7

Μόλις είναι έτοιμη, αφήστε τη να κρυώσει πριν από το σερβίρισμα.

Καλή σας Όρεξη!