ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Ανδρικά t-shirt και παντελόνια για καλοκαιρινό casual style

    6

    Οι νέες τάσεις των 3GUYS έρχονται να καλύψουν όλες τις στυλιστικές σας ανάγκες παρουσιάζοντάς σας μία από τις πιο ιδιαίτερες ποικιλίες, χαρίζοντάς σας τα πιο in fashion casual outfits, αλλάζοντας το στυλ σας με τον καλύτερο τρόπο.

    Υποδεχθείτε το καλοκαίρι με προτάσεις από ποιοτικά ρούχα, όπως ανδρικά μπλουζάκια και παντελόνια που θα σας ακολουθήσουν πιστά σε όλες τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

    DSC06955-270x270

    Το αθάνατο jean σε καλοκαιρινή version

    Κανένας σχεδιαστής μόδας δεν έχει αφαιρέσει ή αποδυναμώσει το jean από την summer collection του. Προτιμήστε το για να καλύψετε τις ανάγκες σας, αφού θεωρείται η πιο εύκολη λύση, που συνδυάζεται με αμάνικες, κοντομάνικες μπλούζες, πουκάμισα αλλά και όποιο παπούτσι εσείς προτιμάτε.

    Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξτε υφασμάτινα παντελόνια, τα οποία δίνουν ένα παραπάνω level σε εμφανίσεις που μπορούν να καταστούν κατάλληλες ακόμα και για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

    DSC05355-270x270

    T-shirts που κάνουν την διαφορά

    Επιλέξτε αυτό το καλοκαίρι ανδρικά t-shirts σε έντονα χρώματα με patterns και prints που διαμορφώνουν το απόλυτο casual στυλ και καλύψτε τις στιλιστικέςστυλιστικές σας ανάγκες.

    Πως συνδυάζονται: Με υφασμάτινα παντελόνια σε έντονα χρώματα που ανεβάζουν την διάθεσή σας. Με βερμούδες jean και πιο formal που μπορούν να αναδείξουν το απόλυτο καλοκαιρινό στυλ ακόμα και με το μαγιό σας!

    Τι να αποφύγετε για να είστε μέσα στην μόδα;

    1. Μην επιλέξετε μπλουζάκια που φτάνουν ίσα-ίσα στην μέση σας, αλλά επιλέξτε ένα μήκος το οποίο ξεπερνάει το κουμπί του παντελονιού σας
    2. Μην φοράτε jean τα οποία αποτελούνται από χοντρά υφάσματα. Αν επιλέξετε ένα σκουρόχρωμο, προτιμήστε να έχει πολλά σκισίματα και τρουκς, είναι στην μόδα.
    3. Μην επιλέξετε το μαύρο χρώμα στα t-shirts αλλά προτιμήστε χρώματα φανταχτερά ή μονόχρωμα με prints

    Ευχαριστούμε πολύ το online κατάστημα 3guys.gr για τις πολύτιμες πληροφορίες του και συμβουλές του!

    Ανδρικά t-shirt και παντελόνια για καλοκαιρινό casual style
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή