ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Σανδάλια και πέδιλα που μας βάζουν στο απόλυτο καλοκαιρινό mood

    sandals_main

    Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που επιτρέπει τις πιο crazy επιλογές στο προσωπικό μας στυλ, με καυτά σορτσάκια, με μαγιό που εμπνέουν την φαντασία, με floral φορέματα και «χτυπητά» αξεσουάρ, με σανδάλια και πέδιλα σε διάφορες αποχρώσεις.

    Τα υποδήματα του καλοκαιριού λοιπόν, είναι αυτά που μπορούν να δώσουν ένα point στο ντύσιμό μας, διαμορφώνοντας μία άκρως καλοκαιρινή εικόνα. Χωρίς να μας απογοητεύουν ποτέ, τα σανδάλια και τα πέδιλα γίνονται αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες επιλογές. Κάθε χρόνο όμως έρχεται και μία νέα μόδα για να αναπληρώσει και συμπληρώσει την περσινή σας γκαρνταρόμπα.

    Τα πιο chic σανδάλια για ultra stylish εμφανίσεις

    CA-S15301-WHITE-LEOPAR-270x270

    Πρόκειται για μία μόδα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στις πωλήσεις! Αυτό το καλοκαίρι δεν πρέπει να πείτε όχι στα αρχαιοελληνικού τύπου σανδάλια που δημιουργούν εκκεντρικό στυλ και δίνουν έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. Το μόνο που μένει; Να επιλέξετε το κατάλληλο πεντικιούρ για να είστε πάντα και παντού το επίκεντρο. Εκτός από ΛΕΥΚΟ-LEOPAR μπορείτε να βρείτε το παραπάνω σχέδιο σε άλλους 4 χρωματικούς συνδυασμούς. Δείτε τα υπόλοιπα σχέδια εδώ.

     

    Ψηλοτάκουνα πέδιλα για glamorous βήματα

    ID-A1441-WHITE-270x270

    Ακόμα και ένα ιλιγγιώδες τακούνι, δίνει φινέτσα και άνεση! Αποτελείται από μαλακό συνθετικό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας που επιτρέπει τέλεια εφαρμογή και σταθερότητα. Διαθέτει δέσιμο στον αστράγαλο και κολακεύει τις γάμπες σας με τον καλύτερο τρόπο.

     

    Οι εναλλακτικοί επιλέγουν ανατομικά

     HOH-S1427-BLUE-270x270

    Εξαιρετικά μαλακά και άνετα πέδιλα, για ώρες πεζοπορίας μέχρι να φτάσετε στην όαση της παραλίας. Το πιο καλοκαιρινό χρώμα που θυμίζει θάλασσα και εξυψώνει την πιο καλοκαιρινή διάθεση για διακοπές. Ξεκουράστε τα πόδια σας, με τον πιο stylish τρόπο!

    Μία μεγαλύτερη ποικιλία σας περιμένει να την ανακαλύψετε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα helloheaven.gr:

    • Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά
    • Κερδίστε 10% έκπτωση σε αγορές άνω των 100€
    Σανδάλια και πέδιλα που μας βάζουν στο απόλυτο καλοκαιρινό mood
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή