ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    GameClip και καλές γιορτές.

    gameklip-android-ps3-controller-1
    Γιορτές πλησιάζουν και θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιο απο τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Είστε όμως σε στενό budget αλλα ο/η gamer μέσα σας ψάχνει αυτό το κάτι.
    Εχετε κονσόλα αλλα δέν θέλετε να αγοράσετε ενα παιχνίδι φέτος?Δέν έχετε εναν υπολογιστή υψηλών gaming επιδόσεων και η αγορά μιας αξιόπιστης κάρτας γραφικών είναι κάτι απλησίαστο?

    Επόμενη καλύτερη gaming λύση?Το κινητό σας!Δεδομένου πώς έχετε Android λογισμικό και ένα κινητό που παίζει παιχνίδια ,οχι αναγκαστικά τα πιο απαιτητικά αλλα παίζει. Δέν σας βολεύει ο χειρισμός με το touch screen και πολές φορές θα θέλατε να έχετε ένα χειριστήριο για να σας διευκολύνει.

    To GameClip είναι η λύση.Φθηνό (10 ευρώ,χωρίς τα έξοδα αποστολής) και εύκολο στην σύνδεση.Το GameClip τοποθετείται στην κορυφή του DualShock3 χειριστηρίου σας ,συνδέεται το καλώδιο που σας παρέχετε με το κινητό Android και το χειριστήριο και απολαμβάνεται τα παιχνίδια χάρις τον περιφεριακό εξοπλισμό που πάντα θέλατε για το κινητό σας.Οικονομικά και εύκολα.
    Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες ,όπως η λίστα με τα συμβατά παιχνίδια ,την λίστα με τα κινητά που υποστηρίζει μέχρι τώρα, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα της. http://buy.thegameklip.com/

    GameClip και καλές γιορτές.
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή