ΝΕΑ

    Στριφτάρια με μοτσαρέλα

    11

    Στριφτάρια με μοτσαρέλα, μια νόστιμη συνταγή που θα λατρέψετε! Δοκιμάστε τη!

     

    Υλικά:

    (για 20 στριφτάρια)


    500 γραμμάρια  αλεύρι
    200 γραμμάρια γάλα
    15 γραμμάρια  μαγιά
    50 γραμμάρια   βούτυρο
    8 γραμμάρια αλάτι
    10 γραμμάρια  ζάχαρη
    200 γραμμάρια  μοτσαρέλα

    100 γραμμάρια σάλτσα  ντομάτας
    20 γραμμάρια τυρί  παρμεζάνα

    Ελαιόλαδο,  αλάτι

     

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Διαλύστε τη μαγιά και τη ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.

     

    Βήμα 2

    2
    Προσθέστε το αλεύρι και το αλάτι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε.

     

    Βήμα 3

    3
    Προσθέτουμε τη  ψιλοκομμένη  μοτσαρέλα και το μαλακό βούτυρο.

     

    Βήμα 4

    4
    Σχηματίζουμε  μια μπάλα και  τη  τυλίγουμε   σε πλαστική μεμβράνη, τη βάζουμε στο ψυγείο για μίση ώρα.

     

    Βήμα 5

    5

    Στη σάλτσα ντομάτας προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και βασιλικό ή ρίγανη αν σας αρέσει.

     

    Βήμα 6

    6
    Ανοίγουμε τη ζύμη από το ψυγείο, με τον πλάστη και τη καλύπτουμε με ένα λεπτό στρώμα της σάλτσας, στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.

     

    Βήμα 7

    7

    Τυλίγουμε σε ένα ρολό.

     

    Βήμα 8

    8

    Κόβουμε σε φέτες και τα  τοποθετούμε  τα σε ένα ταψί, αφήστε τα  φουσκώσουν για μιάμιση  ώρα.

     

    Βήμα 9

    9 10
    Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα πασπαλίζουμε με την  υπόλοιπη σάλτσα και ένα ψιλόβροχο ελαιόλαδο.

    Βήμα 10

    12

    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και ψήνουμε  για 20 λεπτά. Καλή σας Όρεξη!

    Στριφτάρια με μοτσαρέλα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή