ΝΕΑ

    Ρολό γαλοπούλας


    11
    Ρολό γαλοπούλας είναι γεμιστό από σπανάκι ομελέτα και ζαμπόν. Δοκιμάστε το!

    Υλικά:

    500 γραμμάρια γαλόπουλα
    50 γραμμάρια σπανάκι
    2 αυγά
    1 κουταλιά τυρί   παρμεζάνα
    100 γραμμάρια  ζαμπόν
    Αλάτι
    Πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1 2
    Σοτάρετε το σπανάκι  στον ατμό για 5-7 λεπτά.  Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με αλάτι, πιπέρι και παρμεζάνα.

    Βήμα 2

    3 4
    Αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψί πασπαλισμένο με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές.

    Βήμα  3

    5
    Χτυπάμε τη φέτα γαλοπούλα σε ένα ξύλο κοπής για να γίνει όσο το δυνατόν πιο  λεπτό.

    Βήμα 4

    6 7
    Στη συνέχεια καλύψτε με την ομελέτα σπανάκι και ζαμπόν.

    Βήμα 5

    8
    Τυλίξτε τη.

    Βήμα 6

    9
    Τοποθετήστε τη γαλοπούλα  σε ένα ταψί στρωμένη με λαδόκολλα, προσθέστε, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά

    Βήμα 7

    10
    Μόλις μαγειρευτεί, τοποθετήστε το ρολό σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε σε φέτες.

    11
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Ρολό γαλοπούλας
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή