Ρολό γαλοπούλας είναι γεμιστό από σπανάκι ομελέτα και ζαμπόν. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
500 γραμμάρια γαλόπουλα50 γραμμάρια σπανάκι
2 αυγά
1 κουταλιά τυρί παρμεζάνα
100 γραμμάρια ζαμπόν
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
Σοτάρετε το σπανάκι στον ατμό για 5-7 λεπτά. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με αλάτι, πιπέρι και παρμεζάνα.
Βήμα 2
Αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψί πασπαλισμένο με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 3
Χτυπάμε τη φέτα γαλοπούλα σε ένα ξύλο κοπής για να γίνει όσο το δυνατόν πιο λεπτό.
Βήμα 4
Στη συνέχεια καλύψτε με την ομελέτα σπανάκι και ζαμπόν.
Βήμα 5
Τυλίξτε τη.
Βήμα 6
Τοποθετήστε τη γαλοπούλα σε ένα ταψί στρωμένη με λαδόκολλα, προσθέστε, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά
Βήμα 7
Μόλις μαγειρευτεί, τοποθετήστε το ρολό σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε σε φέτες.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!