
Ρολό γαλοπούλας είναι γεμιστό από σπανάκι ομελέτα και ζαμπόν. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
500 γραμμάρια γαλόπουλα50 γραμμάρια σπανάκι
2 αυγά
1 κουταλιά τυρί παρμεζάνα
100 γραμμάρια ζαμπόν
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1


Σοτάρετε το σπανάκι στον ατμό για 5-7 λεπτά. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με αλάτι, πιπέρι και παρμεζάνα.
Βήμα 2


Αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψί πασπαλισμένο με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 3

Χτυπάμε τη φέτα γαλοπούλα σε ένα ξύλο κοπής για να γίνει όσο το δυνατόν πιο λεπτό.
Βήμα 4


Στη συνέχεια καλύψτε με την ομελέτα σπανάκι και ζαμπόν.
Βήμα 5

Τυλίξτε τη.
Βήμα 6

Τοποθετήστε τη γαλοπούλα σε ένα ταψί στρωμένη με λαδόκολλα, προσθέστε, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά
Βήμα 7

Μόλις μαγειρευτεί, τοποθετήστε το ρολό σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε σε φέτες.

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!