![11 11](http://lh6.ggpht.com/-YOb988e4c9A/VG-EBulYP8I/AAAAAAAA0lU/Hldz2nxBJzQ/11_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρολό γαλοπούλας είναι γεμιστό από σπανάκι ομελέτα και ζαμπόν. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
500 γραμμάρια γαλόπουλα50 γραμμάρια σπανάκι
2 αυγά
1 κουταλιά τυρί παρμεζάνα
100 γραμμάρια ζαμπόν
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh5.ggpht.com/-mld8aSjNiww/VG-EDPuZVqI/AAAAAAAA0lk/HxaEX8YjO3o/1_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
![2 2](http://lh5.ggpht.com/-t51VskkoC7U/VG-EE9bqi9I/AAAAAAAA0l0/4pafsK3G02k/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Σοτάρετε το σπανάκι στον ατμό για 5-7 λεπτά. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με αλάτι, πιπέρι και παρμεζάνα.
Βήμα 2
![3 3](http://lh4.ggpht.com/-wvuLoU2bF6w/VG-EGivGV7I/AAAAAAAA0mE/gw9qTK3dzLA/3_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![4 4](http://lh5.ggpht.com/-jVS1nX--JAc/VG-EH3OylSI/AAAAAAAA0mU/lbhXOUwMbxc/4_thumb%25255B11%25255D.jpg?imgmax=800)
Αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψί πασπαλισμένο με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 3
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-NFyV7WW5WaU/VG-EJzTNQWI/AAAAAAAA0mk/usnJnYbr7WU/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Χτυπάμε τη φέτα γαλοπούλα σε ένα ξύλο κοπής για να γίνει όσο το δυνατόν πιο λεπτό.
Βήμα 4
![6 6](http://lh4.ggpht.com/-ULxsYBzuELE/VG-ELCH8HhI/AAAAAAAA0m0/4EclrWZ3sWY/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![7 7](http://lh4.ggpht.com/-83Uz4dDNxzs/VG-EM3sBPtI/AAAAAAAA0nE/U1c1TVfcdcU/7_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια καλύψτε με την ομελέτα σπανάκι και ζαμπόν.
Βήμα 5
![8 8](http://lh4.ggpht.com/-G_fIrAfnl_M/VG-EOCbMrlI/AAAAAAAA0nU/CtRko2r-h8Y/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τυλίξτε τη.
Βήμα 6
![9 9](http://lh6.ggpht.com/-BeBwkpAbZJQ/VG-EQBjuaMI/AAAAAAAA0nk/121Z6dBKHkU/9_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε τη γαλοπούλα σε ένα ταψί στρωμένη με λαδόκολλα, προσθέστε, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά
Βήμα 7
![10 10](http://lh5.ggpht.com/-0U0WsUaGN5c/VG-ERkiPEeI/AAAAAAAA0nw/7oOu6nfrd1o/10_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μόλις μαγειρευτεί, τοποθετήστε το ρολό σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε σε φέτες.
![11 11](http://lh4.ggpht.com/-y9iYJrvZzOc/VG-ES51Z5MI/AAAAAAAA0oE/bC2cqAEaA2I/11_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!