Φοντάν με λευκή σοκολάτα και αμύγδαλα με λίγα συστατικά νόστιμα κεράσματα για να συνοδεύεστε με τον καφέ.
Υλικά:
200 γραμμάρια λευκή σοκολάτας170 ml συμπυκνωμένο γάλα
30 γραμμάρια βούτυρο
30 γραμμάρια αμύγδαλα
Συνταγή:
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα με χοντρό πυθμένα λιώστε τη λευκή σοκολάτα με το συμπυκνωμένο γάλα.
Βήμα 2
Μόλις λιώσει, προσθέτουμε τα αλεσμένα αμύγδαλα και ανακατέψτε.
Βήμα 3
Χύστε το μείγμα μέσα στο καλούπι για σοκολάτες και τοποθετήστε στο ψυγείο για να σκληρύνει για 12 ώρες.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!