Κρεμμύδια γεμιστά με τυρί και μπέικον θα πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους να το δοκιμάσουν!
Υλικά:
4 κρεμμύδια60 γραμμάρια τυρί
60 γραμμάρια μπέικον
Λάδι
Πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
Πλύνετε και ξεφλουδίστε τα κρεμμύδια, στη συνέχεια, τα μαγειρεύουμε στον ατμό για 8 με 10 λεπτά.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε τα στη μέση.
Βήμα 3
Αφαιρέστε το εσωτερικό τους.
Βήμα 4
Κόβουμε το τυρί και το μπέικον σε κύβους.
Βήμα 5
Γεμίστε τα κρεμμύδια με τη γέμιση, στη συνέχεια, τοποθετήστε τα κρεμμύδια σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 6
Μαγειρέψτε τα κρεμμύδια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!