Ένας διαφορετικός τρόπος να μαγειρέψετε το κοτόπουλο είναι να του προσθέσετε λιχουδιές στη γέμιση που κάνεις δεν θα μπορεί να του αντισταθεί.
Υλικά:
1 κιλό στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα
1/4 τυρί μοτσαρέλα
1 αυγό
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
6 κουταλιές ελαιόλαδο
16 φέτες (περίπου) σαλάμι ή ζαμπόν ή γαλόπουλα
Αλατοπίπερο
Συνταγή:
Βήμα 1:

Κόψτε τα στήθη κοτόπουλου στη μέση διαγώνια για να δημιουργήσετε φωλίτσες στα κομμάτια. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό, κοφτερό μαχαίρι.

Κόψτε σε φέτες το τυρί και το σαλάμι της προτίμησης σας.

Τοποθετήστε το τυρί και το σαλάμι σε κάθε κομμάτι του κοτόπουλου.

Σε ένα πιάτο χτυπάμε το αυγό (μπορούμε να του προσθέσουμε 1 κουταλιά νερό για να διαλυθεί πιο εύκολα) στο άλλο τοποθετούμε την τριμμένη φρυγανιά και στο τρίτο το αλεύρι. Αρχικά το περνάμε από το αλεύρι μετά από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.

Σε καυτό λάδι ρίχνουμε τα στήθη του κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές.Αν έχετε μεγάλα κομμάτια κοτόπουλου και δεν έχουν ψηθεί καλά στο τηγάνι μεταφέρετε τα στο ταψί και ψήστε τα στο φούρνο για 20 λεπτά για να ψηθεί καλά το εσωτερικό τους.

Σερβίρετε μαζί με μια πράσινη σαλάτα και Καλή σας Όρεξη!