Μια νόστιμη και υγιεινή συνταγή με κολοκυθάκια.
Υλικά:
6 κολοκυθάκια
1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/4 ψίχα ψωμιού
1/ 4 παρμεζάνα
1 κουταλάκι του γλυκού καρυκεύματα
Μερικές μαύρες ελιές σε φέτες
2 φλιτζάνια τριμμένη μοτσαρέλα
Συνταγή:
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε.
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα τους από το κέντρο και τη ψιλοκόβουμε.
Τοποθετήστε τη σάρκα τους σε να μπολ και ανακατέψτε με τη σάλτσα ντομάτας, τη τριμμένη φρυγανιά, την παρμεζάνα και τα καρυκεύματα. Βάλτε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί και ρίξτε τους τη σάλτσα με ένα κουταλάκι.
Πασπαλίστε με το τυρί και τις μαύρες ελιές. Τοποθετήστε τα στο φούρνο και ψήστε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει και να ροδίσει ελαφρά.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!