Ένας νόστιμος συνδυασμός με σπανάκι και τυρί που κάνουν τα λαζάνια πιο νόστιμα από ποτέ..
Υλικά:
1 πακέτο λαζάνια
1/4 τριμμένη μοτσαρέλα
1/4 τριμμένη παρμεζάνα
1/4 τυρί σε κρεμα
1 αυγό
100 γραμμάρια σπανάκι
Σάλτσα ντομάτας
Αλάτι και πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό και λίγο αλάτι, προσθέτουμε τα λαζάνια και τα μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν al dente ( περίπου 12-15 λεπτά). Όταν τελειώσετε, στραγγίζετε σε ένα σουρωτήρι.
Στη συνέχεια ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύουμε το σπανάκι σε ένα μπολ με τα τυριά της επιλογής μας , το αυγό, το πιπέρι και το αλάτι.
Σε μια καθαρή επιφάνεια, απλώστε μερικά λαζάνια και με ένα κουτάλι αλείψτε τα με τη γέμιση από τη μια άκρη έως την άλλη άκρη.
Τυλίξτε τα λαζάνια με προσοχή και τοποθετήστε τα σε ένα αντικολητικό ταψί.
Καλύψτε τα λαζάνια με τη σάλτσα ντομάτας στην επιφάνεια τους και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!