Μια εύκολη συνταγή για να φτιάξετε καλαθάκια από παρμεζάνα και να τα γεμίσετε με υλικά της επιλογής σας ή και να κάνετε γευστικούς συνδυασμούς απόλαυσης.
Υλικά:
120 γραμμάρια παρμεζάνα80 γραμμάρια ρόκα
60 γραμμάρια καπνιστό σολομό
1 λεμόνι
Αλάτι,πιπέρι
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
![parmiggiano01 parmiggiano01](http://lh6.ggpht.com/-5YGzVTl0bx4/T61uIyWxcmI/AAAAAAAAM0M/zXqGu59SzTw/parmiggiano01_thumb%25255B6%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίξτε μερικές κουταλιές της σούπας παρμεζάνα σε ένα αντιπολιτικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2
![parmiggianosciolto2 parmiggianosciolto2](http://lh4.ggpht.com/-ehvy16zxKIM/T61uLIuuUbI/AAAAAAAAM0c/1FSiZj7GWx0/parmiggianosciolto2_thumb%25255B6%25255D.jpg?imgmax=800)
Όταν το τυρί αρχίζει να λειώνει πασπαλίζουμε με λίγο τυρί στα σημεία όπου σχηματίζονται μικρές τρύπες.
Βήμα 3
![prepcestinojp03 prepcestinojp03](http://lh3.ggpht.com/-qA82AcH-Mao/T61uNUPIEgI/AAAAAAAAM0s/FT6U1XiQo_k/prepcestinojp03_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Με ένα κουτάλι τραβήξτε απαλά το φύλλο της παρμεζάνας και βάλτε το γρήγορα στον πάτο ενός ποτηριού για να δημιουργηθεί ένα καλάθι.
Βήμα 4
![cestinovuoto4 cestinovuoto4](http://lh6.ggpht.com/-Hmpe4Gu8mKU/T61uPTj_E0I/AAAAAAAAM08/7hEifRtGFeA/cestinovuoto4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μόλις κρυώσει και σταθεροποιηθεί γυρίστε το καλαθάκι και βάλτε το στο ψυγείο για να σκληρύνει.
Βήμα 5
![cestino05 cestino05](http://lh4.ggpht.com/-T73MxvD6sl4/T61uSn3Y6vI/AAAAAAAAM1M/b4kN5It-GFQ/cestino05_thumb%25255B19%25255D.jpg?imgmax=800)
Όταν κρυώσει γεμίσετε το καλαθάκι με καπνιστό σολομό και ρόκα,αλάτι, πιπέρι και περιχύστε με το ελαιόλαδο και λεμόνι.Μπορείτε να προσθέσετε και υλικά της επιλογής σας για γευστικούς συνδυασμούς.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!