Τα κεφτεδάκια με τόνο είναι ένας αγαπημένος μεζές, μια εύκολη και γρήγορη συνταγή ακόμα και για εσάς που κάνετε δίαιτα, μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια λαχταριστή σαλάτα.
Υλικά:
160 γραμμάρια τόνο σε άλμη
2 φέτες ψωμί
1 αυγό
2 κουταλάκια του σχοινόπρασο
1/4 φρυγανιά τριμμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι,πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
Βρέξτε το ψωμί σε νερό, τοποθετήστε το στραγγισμένο τόνο σε ένα πιάτο μαζί με το ψωμί, τη φρυγανιά και ανακατέψτε μαζί με το σχοινόπρασο, ρίξτε αλάτι, πιπέρι και το αυγό.
Βήμα 2
Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μαζί.
Βήμα 3
Με βρεγμένα χέρια σχηματίστε μικρά μπαλάκια και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο.
Βήμα 4
Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια τόνου σε ελαιόλαδο και τα γυρνάμε και από τις δυο πλευρές.Τοποθετήστε τα μόλις γίνουν σε απορροφητικό χαρτί.
Βήμα 5
Στη συνέχεια σερβίρετε με σαλάτα από ντομάτες ή άλλα λαχανικά.
Καλή σας Όρεξη!