ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Καρμπονάρα

    1
    Μια συνταγή πεντανόστιμη  και αρωματική που δεν προλαβαίνεις να τη σερβίρεις και εξαφανίζετε από το πιάτο.. Σας παραθέτουμε την  αυθεντική ιταλική καρμπονάρα..


    Υλικά:

    4 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον
    2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
    2 κρόκους αυγών
    1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
    1 κιλό ταλιατέλες
    1/4 τριμμένο τυρί παρμεζάνα
    1/4 ψιλοκομμένο φρέσκο  κρεμμυδάκι
    Αλάτι

    Συνταγή:

    Βήμα 1
    2 3
    Βάλτε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και ρίξτε μέσα λίγο αλάτι.

    Βήμα 2
    4 5
    Ψιλοκόψτε το μπέικον σε κομματάκια.

    Βήμα 3
    6 8
    Σε ένα τηγάνι με χαμηλή φωτιά μαγειρέψτε το μπέικον χωρίς λάδι μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό, στη συνεχεία τοποθετήστε το σε χαρτί κουζίνας.

    Βήμα 4
    9
    Ψιλοκόψτε το φρέσκο κρεμμυδάκι.

    Βήμα 5
    10 11
    Στο ίδιο τηγάνι που είχαμε βάλει το μπέικον προσθέστε τη κρέμα γάλακτος σε χαμηλή φωτιά  και πριν ζεσταθεί ρίξτε τους κρόκους των αυγών.

    Βήμα 6
    12 13
    Χτυπήστε τα αυγά μαζί με τη κρέμα γάλακτος  και αφήστε τη να σιγοβράσει.

    Βήμα 7
    15 16
    Προσθέστε μέσα στη κρέμα γάλακτος  φρεσκοτριμμενο πιπέρι και αλάτι.

    Βήμα 8
    17
    Βάλτε τα ζυμαρικά στη κατσαρόλα με το νερό που βράζει.

    Βήμα 9
    18 19
    Προσθέστε το μπέικον μέσα στη κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε καλά. Μόλις γίνουν τα ζυμαρικά στράγγιξε τα και προσθέστε τα μέσα στη σάλτσα.

    Βήμα 10
    21
    Ανακατέψτε τα ζυμαρικά και ρίξτε μέσα και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.

    Βήμα 11
    22 23
    Ανακατέψτε τα ζυμαρικά και προσθέστε το τριμμένο τυρί.

    Βήμα 12
    25
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Καρμπονάρα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή