ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Τηγανιτά μανιτάρια

    funghifritti6
    Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία.Τα γνωστά σε όλους μας  μανιτάρια σε μια συνταγή νόστιμη και εύκολη.

    Υλικά:


    400 γραμμάρια  μανιτάρια
    2 αυγά
    1/2 φλιτζάνι  γάλα
    50 γραμμάρια  παρμεζάνα τριμμένη
    50 γραμμάρια  φρυγανιά  τριμμένη 
    Αλάτι,πιπέρι
    Ελαιόλαδο

    Συνταγή:

    Βήμα 1
    funghi-pleus1
    Κόψτε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, πλυντε  και σκουπίστε τα μανιτάρια με ένα βρεγμένο πανί ή  με χαρτί κουζίνας.

    Βήμα 2
    DSC_0132
    Σε ένα πιάτο τοποθετήστε το αυγό με το γάλα, αλάτι και πιπέρι και στο άλλο βάλτε τη τριμμένη φρυγανιά και τη  τριμμένη παρμεζάνα.

    Βήμα 3
    DSC_013
    Περάστε ένα – ένα τα μανιτάρια στο πιάτο με το αυγό, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.

    Βήμα 4
    DSC_014
    Στη συνέχεια βάλτε τα μανιτάρια στη  τριμμένη φρυγανιά και τη παρμεζάνα.

    Βήμα 5
    friggere-funghi5
    Τηγανίζουμε τα μανιτάρια σε καυτό λάδι για  3 λεπτά και από τις δυο πλευρές.

    Βήμα 6
    funghifritti6
    Σερβίρετε ζεστά και Καλή σας Όρεξη!
    Τηγανιτά  μανιτάρια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή