Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία.Τα γνωστά σε όλους μας μανιτάρια σε μια συνταγή νόστιμη και εύκολη.
Υλικά:
400 γραμμάρια μανιτάρια
2 αυγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
50 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι,πιπέρι
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
Κόψτε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, πλυντε και σκουπίστε τα μανιτάρια με ένα βρεγμένο πανί ή με χαρτί κουζίνας.
Βήμα 2
Σε ένα πιάτο τοποθετήστε το αυγό με το γάλα, αλάτι και πιπέρι και στο άλλο βάλτε τη τριμμένη φρυγανιά και τη τριμμένη παρμεζάνα.
Βήμα 3
Περάστε ένα – ένα τα μανιτάρια στο πιάτο με το αυγό, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 4
Στη συνέχεια βάλτε τα μανιτάρια στη τριμμένη φρυγανιά και τη παρμεζάνα.
Βήμα 5
Τηγανίζουμε τα μανιτάρια σε καυτό λάδι για 3 λεπτά και από τις δυο πλευρές.
Βήμα 6
Σερβίρετε ζεστά και Καλή σας Όρεξη!