Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία.Τα γνωστά σε όλους μας μανιτάρια σε μια συνταγή νόστιμη και εύκολη.
Υλικά:
400 γραμμάρια μανιτάρια
2 αυγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
50 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι,πιπέρι
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1

Κόψτε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, πλυντε και σκουπίστε τα μανιτάρια με ένα βρεγμένο πανί ή με χαρτί κουζίνας.
Βήμα 2

Σε ένα πιάτο τοποθετήστε το αυγό με το γάλα, αλάτι και πιπέρι και στο άλλο βάλτε τη τριμμένη φρυγανιά και τη τριμμένη παρμεζάνα.
Βήμα 3

Περάστε ένα – ένα τα μανιτάρια στο πιάτο με το αυγό, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 4

Στη συνέχεια βάλτε τα μανιτάρια στη τριμμένη φρυγανιά και τη παρμεζάνα.
Βήμα 5

Τηγανίζουμε τα μανιτάρια σε καυτό λάδι για 3 λεπτά και από τις δυο πλευρές.
Βήμα 6

Σερβίρετε ζεστά και Καλή σας Όρεξη!