ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Πάστα ελιάς

    pate-di-olive-nere5
    Η μαύρη πάστα ελιάς είναι μια κρέμα που χρησιμοποιείτε συνήθως για επάλειψη πάνω σε  ψωμί και στο  σάντουιτς ή προσθέτοντας ένα κουτάλι από  πάστα ελιάς για να δώσει μια ξεχωριστή  γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες, ζυμαρικά ή  κρέας.

    Υλικά:

    200 γραμμάρια  από μαύρες ελιές
    1 σκελίδα  σκόρδο
    1 φιλέτο από αντσούγια
    1 πρέζα αλάτι
    35 ml  ελαιόλαδο

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    DSC_2231 DSC_2242
    Βγάλτε από τις ελιές το  κουκούτσι και  βάλτε τις ελιές σε ένα μπλέντερ με μια σκελίδα σκόρδο,το  φιλέτο αντσούγιας και μια πρέζα αλάτι

    Βήμα 2

    DSC_22544DSC_23
    Αρχίστε να πολτοποιείται το μείγμα καλά και προσθέστε ελαιόλαδο μέχρι το μείγμα μας να γίνει  κρεμώδης.

    Βήμα 3


    pate-di-olive-nere5
    Βάλτε τη μαύρη πάστα ελιάς σε ένα μπολ και φυλάξτε τη  στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!
    Πάστα  ελιάς
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή