Τα ρολάκια με πιπεριές είναι ένα καλοκαιρινό ορεκτικό με φρέσκα υλικά. Τα ρολακια έχουν γέμιση με τυρί, φιστίκια, ξύσμα λεμονιού και δυόσμο, κάνει μια ωραία αντίθεση με την γλυκύτητα της πιπεριάς και το μπέικον.Τα ρολάκια με πιπεριές συνήθως τρώγονται κρύα και συνοδεύουν το κυρίως γεύμα.
Υλικά:
1 κιλό πιπεριές
80 γραμμάρια μπέικον
200 γραμμάρια ανθότυρο
20 γραμμάρια φιστικιά
Δυόσμος, ξύσμα λεμονιού
Αλάτι,πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
![DSC_2231 DSC_2231](http://lh3.ggpht.com/-VD8-U1olG7U/UDDm80wveQI/AAAAAAAASf8/-XtX19ttaR0/DSC_2231_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Πλένουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά, γυρίζοντας σχετικά με τις διάφορες πλευρές μέχρι να ψηθούν ομοιόμορφα.
Βήμα 2
![DSC_2242 DSC_2242](http://lh3.ggpht.com/-4WCg0UxggW8/UDDm_VLZUDI/AAAAAAAASgM/hTUyRqrnXkY/DSC_2242_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε μαζί σε ένα μπολ το ανθότυρο το δυόσμο, τα ψιλοκομμένο φιστίκια, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 3
![DSC_223 DSC_223](http://lh6.ggpht.com/-6If4o50RH-A/UDDnBkvHo9I/AAAAAAAASgc/dfQuGtCZYDk/DSC_223_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![DSC_2254 DSC_2254](http://lh4.ggpht.com/-V21k0EKdmFE/UDDnEKdXDyI/AAAAAAAASgs/SsvEQsXFGbU/DSC_2254_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφού κρυώσουν οι πιπεριές, αφαιρέστε το δέρμα τους και τους σπόρους από μέσα και στρώστε στο καθένα με μια φέτα μπέικον.
Βήμα 4
![DSC_2255 DSC_2255](http://lh6.ggpht.com/-barIwCUi8Ig/UDDnG5EyNEI/AAAAAAAASg8/NWcHWHmrVzY/DSC_2255_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Απλώστε το τυρί και πασπαλίστε με λίγα ψιλοκομμένα φιστίκια.
Βήμα 5
![involtini-di-peperoni6 involtini-di-peperoni6](http://lh3.ggpht.com/-ZWyxQg4nLlE/UDDnNlZ82RI/AAAAAAAAShM/bWtb-IH1JWs/involtini-di-peperoni6_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Τυλίγουμε τις πιπεριές και τις κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.Τοποθετήστε τα ρολάκια στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!