ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Ρολάκια πιπεριάς



    involtini-di-peperone7
    Τα ρολάκια με  πιπεριές  είναι ένα καλοκαιρινό  ορεκτικό με φρέσκα υλικά. Τα ρολακια έχουν γέμιση με τυρί, φιστίκια, ξύσμα λεμονιού και δυόσμο, κάνει μια ωραία αντίθεση με την γλυκύτητα της πιπεριάς και  το  μπέικον.Τα ρολάκια με πιπεριές συνήθως τρώγονται κρύα και συνοδεύουν το κυρίως γεύμα.

     

    Υλικά:


    1 κιλό  πιπεριές
    80 γραμμάρια  μπέικον
    200 γραμμάρια ανθότυρο
    20 γραμμάρια  φιστικιά
    Δυόσμος, ξύσμα λεμονιού
    Αλάτι,πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    DSC_2231
    Πλένουμε τις πιπεριές και τις ψήνουμε  στο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά, γυρίζοντας σχετικά με τις διάφορες πλευρές μέχρι να ψηθούν  ομοιόμορφα.

    Βήμα 2

    DSC_2242
    Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε  μαζί σε ένα μπολ το ανθότυρο το  δυόσμο, τα  ψιλοκομμένο φιστίκια, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και το  πιπέρι.

    Βήμα 3

    DSC_223 DSC_2254
    Αφού κρυώσουν οι  πιπεριές, αφαιρέστε το δέρμα τους και  τους σπόρους από  μέσα και στρώστε στο  καθένα με μια φέτα μπέικον.

    Βήμα 4

    DSC_2255
    Απλώστε το τυρί και πασπαλίστε  με λίγα  ψιλοκομμένα φιστίκια.

    Βήμα 5

    involtini-di-peperoni6
    Τυλίγουμε  τις πιπεριές και τις κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.Τοποθετήστε τα ρολάκια   στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!
    Ρολάκια πιπεριάς
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή