Η σάλτσα κοκτέιλ είναι μια σάλτσα φτιαγμένη από μαγιονέζα που χρησιμοποιείται συνήθως για να συνοδεύει ψάρια, τα οστρακοειδή (ειδικά γαρίδες). Η σάλτσα επίσης χρησιμοποιείται για σάντουιτς ή να συνοδεύει θαλασσινούς μεζέδες αλλά και για πατάτες τηγανιτές.
Υλικά:
200 γραμμάρια μαγιονέζα2 κουταλιές κέτσαπ
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά σάλτσα Worcestershire
1/2 φλιτζάνι του κονιάκ
Συνταγή:
Βήμα 1
![DSC_1 DSC_1](http://lh3.ggpht.com/-9mbPYvPROxU/UDFSiYc0l_I/AAAAAAAASrk/N_et2HsQ-F4/DSC_1_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μαγιονέζα και κέτσαπ.
Βήμα 2
![DSC_2 DSC_2](http://lh6.ggpht.com/-9gtVcd1c-ZQ/UDFSlNDQQ-I/AAAAAAAASr0/8Et4oMJ45JA/DSC_2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα μια κουταλιά από τη σάλτσα woecester και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει μια απαλή κρεμώδη υφή
Βήμα 3
![DSC_3 DSC_3](http://lh4.ggpht.com/-54BQl5BKd0o/UDFSn3Fzc_I/AAAAAAAASsE/voF9QJxuW7s/DSC_3_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Τέλος, προσθέτουμε το κονιάκ ση σάλτσα ανακατεύοντας καλά.
Βήμα 4
![salsa-rosa4 salsa-rosa4](http://lh3.ggpht.com/-Q_9M3t9XAl4/UDFSqlDz6pI/AAAAAAAASsU/HHBOZswCE2s/salsa-rosa4_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε τη σάλτσα στο ψυγείο για μισή ώρα, στη συνέχεια συνοδεύσετε τη στο γεύμα σας.
Καλή σας Όρεξη!