Η σάλτσα κοκτέιλ είναι μια σάλτσα φτιαγμένη από μαγιονέζα που χρησιμοποιείται συνήθως για να συνοδεύει ψάρια, τα οστρακοειδή (ειδικά γαρίδες). Η σάλτσα επίσης χρησιμοποιείται για σάντουιτς ή να συνοδεύει θαλασσινούς μεζέδες αλλά και για πατάτες τηγανιτές.
Υλικά:
200 γραμμάρια μαγιονέζα2 κουταλιές κέτσαπ
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά σάλτσα Worcestershire
1/2 φλιτζάνι του κονιάκ
Συνταγή:
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μαγιονέζα και κέτσαπ.
Βήμα 2
Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα μια κουταλιά από τη σάλτσα woecester και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει μια απαλή κρεμώδη υφή
Βήμα 3
Τέλος, προσθέτουμε το κονιάκ ση σάλτσα ανακατεύοντας καλά.
Βήμα 4
Βάλτε τη σάλτσα στο ψυγείο για μισή ώρα, στη συνέχεια συνοδεύσετε τη στο γεύμα σας.
Καλή σας Όρεξη!