ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Επιδόρπιο με ροδάκινο

    crumble-di-pesche7
    Το επιδόρπιο με  ροδάκινο είναι πολύ εύκολο στην προετοιμασία του  και είναι ιδανικό για να το  απολαύσετε το απόγευμα ως σνακ ή ως ένα γλυκό μετά το δείπνο.

     

    Υλικά:

    2 ροδάκινα
    2 κουταλιές ζάχαρη
    2 κουταλιές  λικέρ
    80 γραμμάρια αλεύρι
    30 γραμμάρια καρύδια
    50 γραμμάρια  ζάχαρη
    50 γραμμάρια  βούτυρο

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    DSC_2971
    Ξεφλουδίστε τα ροδάκινα, αφαιρέστε τα κουκούτσια και κοψτε τα σε κύβους. Βάλτε τα σε ένα μπολ με 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, 2 κουταλιές της σούπας λικέρ και  ανακατεύετε για δέκα λεπτά.

    Βήμα 2

    DSC_2
    Ετοιμάστε τη ζύμη, βάλτε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη, τα τεμαχισμένα καρύδια  και κόψτε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια.

    Βήμα 3

    DSC_3
    Ανακατέψτε  με τα χέρια το μίγμα.

    Βήμα 4

    DSC_4 peach-crumble5
    Τοποθετήστε στις  φόρμες τα ροδάκινα και καλύψτε με τη ζύμη.

    Βήμα 5

    crumble-alle-pesche6
    Ψήστε τα στους  180 βαθμούς για 30 λεπτά, μόλις είναι έτοιμα, αφήστε τα  να κρυώσουν  τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρισμα. Καλή σας Όρεξη!
    Επιδόρπιο με ροδάκινο
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή