Το επιδόρπιο με ροδάκινο είναι πολύ εύκολο στην προετοιμασία του και είναι ιδανικό για να το απολαύσετε το απόγευμα ως σνακ ή ως ένα γλυκό μετά το δείπνο.
Υλικά:
2 ροδάκινα2 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλιές λικέρ
80 γραμμάρια αλεύρι
30 γραμμάρια καρύδια
50 γραμμάρια ζάχαρη
50 γραμμάρια βούτυρο
Συνταγή:
Βήμα 1

Ξεφλουδίστε τα ροδάκινα, αφαιρέστε τα κουκούτσια και κοψτε τα σε κύβους. Βάλτε τα σε ένα μπολ με 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, 2 κουταλιές της σούπας λικέρ και ανακατεύετε για δέκα λεπτά.
Βήμα 2

Ετοιμάστε τη ζύμη, βάλτε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη, τα τεμαχισμένα καρύδια και κόψτε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια.
Βήμα 3

Ανακατέψτε με τα χέρια το μίγμα.
Βήμα 4


Τοποθετήστε στις φόρμες τα ροδάκινα και καλύψτε με τη ζύμη.
Βήμα 5

Ψήστε τα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά, μόλις είναι έτοιμα, αφήστε τα να κρυώσουν τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρισμα. Καλή σας Όρεξη!