Αλμυρές κρέπες μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που μπορείτε να προσθέσετε στη γέμιση ότι υλικό σας αρέσει και να τη διακοσμήσετε με παρμεζάνα όπως στην παρακάτω συνταγή.
Υλικά:
2 αυγά60 γραμμάρια βούτυρο
250 ml γάλα
200 γραμμάρια από αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Συνταγή:
Βήμα 1

Χωρίστε τους κρόκους από τα ασπράδια και χτυπήστε τα μέχρι να σφίξουν.Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τους κρόκους με το βούτυρο λιωμένο και το γάλα.
Βήμα 2

Προσθέστε το αλεύρι, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.
Βήμα 3

Τέλος ρίξτε και τα ασπράδια.
Βήμα 4

Αλείψτε ένα τηγάνι με ένα χαρτί εμποτισμένο με λάδι και ρίξτε μια κουτάλα από το κουρκούτι και απλώνουμε για να σχηματισθεί ένας κύκλος.
Βήμα 5

Όταν οι κρέπες αρχίσουν ροδίζουν, γυρίστε και από την άλλη πλευρά.
Βήμα 6

Τοποθετήστε τις κρέπες τη μια πάνω στην άλλη και αλατίστε ελαφρά.
Βήμα 7

Σερβίρετε τις κρέπες μαζί με μπέικον και τυρί. Ρίξτε τριμμένη παρμεζάνα από πάνω.
Καλή σας Όρεξη!