ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Ρολό με πιπεριές

     

    polpettoneaipeperoni09

    Ένα νόστιμο  ρολό με πιπεριές εκτός  από τις πιπεριές για τη γέμιση περιέχει   ένταμ και παρμεζάνα.

     

     

    Υλικά:

    600 γραμμάρια  κιμάς
    1 αυγό
    20 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα
    2 φέτες  ψωμί

    2 πιπεριές
    100 γραμμάρια τυρί  ένταμ
    1 σκελίδα  σκόρδο
    Αλάτι, πιπέρι

     

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    DSC_01

    Πλένουμε τις πιπεριές, αφαιρούμε τους  σπόρους και τις  λεύκες  ραβδώσεις στο εσωτερικό τους και  κόψτε σε λεπτές λωρίδες.

    Βήμα 2

    DSC_0656-500x332

    Τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι τις πιπεριές και  με μια σκελίδα σκόρδο και ελαιόλαδο για περίπου δεκαπέντε λεπτά σε χαμηλή φωτιά με ένα καπάκι. Αλατίζουμε τις πιπεριές και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

     

    Βήμα 3

    DSC_0635-500x33 DSC_0637-500x4
    Εν τω μεταξύ, ετοιμάστε  το ρολό  σε ένα μπολ τοποθετήστε το μοσχαρίσιο κιμά, το αυγό, το τυρί παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι και 2 φέτες ψωμί που προηγουμένως το έχετε  μαλακώσει με νερό. Ανακατέψτε  μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.

     

    Βήμα 4

    DSC_0641-5

    Βάλτε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και  καλύψτε το  με ένα άλλο φύλλο και με τη βοήθεια ενός πλάστη, δώστε στο μείγμα  ένα ορθογώνιο σχήμα.

     

    Βήμα 5

    DSC_0664-6

    Αφαιρέστε τη λαδόκολλα και απλώστε  ένα στρώμα  τυρί ένταμ κομμένα πολύ λεπτές φέτες και τις  πιπεριές.

     

    Βήμα 6

    DSC_07 DSC_08

    Με τη βοήθεια της λαδόκολλας τυλίξτε απαλά και κλείστε το καλά στις άκρες, στη συνέχεια μεταφέρετε το ρολό με πιπεριές (με όλες τη  λαδόκολλα) σε ένα ταψί και  ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

     

    Βήμα 7

    polpettoneaipeperoni09

    Αφήστε να κρυώσει το ρολό με τις  πιπεριές και μετά σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!

    Ρολό με πιπεριές
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή