Τα ρολά με φουντούκι είναι μια εύκολη συνταγή, γρήγορη και πολύ νόστιμη.
Υλικά:
300 γραμμάρια από φέτες μοσχαριού
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένα μυρωδικά (μαϊντανός και δυόσμος)
4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 κουταλιές παρμεζάνα
2 κουταλιές τεμαχισμένα φουντούκια
20 γραμμάρια βούτυρο
1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί
Αλάτι,πιπέρι,φασκόμηλο
Συνταγή:
Βήμα 1

Βάλτε τις φέτες από μοσχάρι σε ένα ξύλο κοπής και πιεστέ τα για να έχουν ομοιόμορφο σχήμα.
Βήμα 2

Σε ένα μικρό πιάτο, αναμίξτε τα με τριμμένη φρυγανιά τα ψιλοκομμένα φουντούκια, τα μυρωδικά ,τη παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 3

Βυθίστε τις φέτες και από τις δύο πλευρές μέσα στο μείγμα.
Βήμα 4

Κλείστε τις φέτες με μια οδοντογλυφίδα.
Βήμα 5


Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώστε ένα κομματάκι βούτυρο και τοποθετήστε μερικά φύλλα φασκόμηλου μαγειρέψτε τα ρολά με τους ξηρούς καρπούς στο τηγάνι για 10 λεπτά γυρίζοντας περιστασιακά.
Βήμα 6

Σερβίρετε με ένα ποτήρι λευκό κρασί. Καλή σας Όρεξη!