ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Πίτσα με καλαμπόκι


    fetta-pizza-bianca8
    Η  πίτσα με καλαμπόκι,  ζαμπόν  και τυρί είναι μια πίτσα που δεν θέλει πολλά υλικά και είναι ιταλικής προέλευσης. Απολαυστε την!

    Υλικά:

    150 γραμμάρια από  αλεύρι τύπου 0
    150 γραμμάρια από αλεύρι τύπου 00
    150 ml  νερό
    10 γραμμάρια  νωπή μαγιά
    2 κουταλάκια του γλυκού  αλάτι
    2 κουταλάκια έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
    100 ml  κρέμα γάλακτος
    80 γραμμάρια  ζαμπόν
    150 γραμμάρια   καλαμπόκι
    100 γραμμάρια μοτσαρέλα

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    DSCN1
    Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μπολ, μέσα στο ζεστό νερό ρίξτε τη μαγιά για  να διαλυθεί.

    Βήμα 2

    DSC_3022
    Ξεκινήστε να εργάζεστε το μίγμα προσθέτοντας το  νερό, το λάδι και το αλάτι και ζυμώνουμε ζωηρά μέχρι η ζύμη να  είναι λεία και ελαστική.

    Βήμα 3

    DSC_3
    Τοποθετήστε τη ζύμη της πίτσας σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, σκεπάστε και αφήστε πίτσα για  2/3 ώρες ή μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.

    Βήμα 4

    PIZZA-BIANCA4
    Λαδώνουμε ένα ταψί και ανοίγουμε τη ζύμη πίτσας και την αλείφουμε  με ένα στρώμα της κρέμας.

    Βήμα 5

    pizza-bianca-mais-e-prosciutto5
    Προσθέστε το ζαμπόν κομμένο σε κομμάτια αρκετά μεγάλα και το  καλαμπόκι και ψήνουμε την πίτσα μας στους 220 ° σε προθερμασμένο φούρνο.

    Βήμα 6

    pizza-mais-prosciutto-mozzarella6 pizza-bianca-con-mais7
    Ψήστε τη πίτσα 10 λεπτά  και στη συνέχεια προσθέστε τη μοτσαρέλα, κομμένη σε κύβους.
    Καλή σας Όρεξη!
    Πίτσα με καλαμπόκι
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή