Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για αυτό το νόστιμο επιδόρπιο με φράουλα.
Υλικά:
2 φλιτζάνια θρυμματισμένα μπισκοτάκια
3/4 φλιτζάνια λιωμένο βούτυρο
3 κουταλιές + 3 /4 φλιτζάνια ζάχαρη
240 γραμμάρια τυρί σε κρέμα
240 γραμμάρια σαντιγί
60 γραμμάρια ζελέ φράουλας
2 φλιτζάνια βραστό νερό
400 γραμμάρια κατεψυγμένες φράουλες
Συνταγή:
Βήμα 1
![IMG_311 IMG_311](http://lh5.ggpht.com/-d207_GBLmiU/UJ9_uVnAa_I/AAAAAAAAYRc/1F6V5oaZh8A/IMG_311_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![IMG_312 IMG_312](http://lh4.ggpht.com/-u623eKQl6yI/UJ9_y6N5VhI/AAAAAAAAYRs/e6fuBELQYEk/IMG_312_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Για την κρούστα ανακατέψτε τα θρυμματισμένα μπισκοτάκια με ,3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, και το λιωμένο βούτυρο.
Βήμα 2
![IMG_3 IMG_3](http://lh3.ggpht.com/-ejgiTzy39nQ/UJ9_20XoxVI/AAAAAAAAYR8/zDJzLcFQBro/IMG_3_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![IMG_3124 IMG_3124](http://lh4.ggpht.com/-DqNvBNtJIOA/UJ9_57slw0I/AAAAAAAAYSM/K4sZijq14Fc/IMG_3124_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Ψήστε τη κρούστα σας για περίπου 7 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς.
Βήμα 3
![IMG_5 IMG_5](http://lh3.ggpht.com/-epuvLhQcT4E/UJ9_9M-zOFI/AAAAAAAAYSc/2Zst3fENmqY/IMG_5_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
![IMG_6 IMG_6](http://lh3.ggpht.com/-ODgW_xEskTU/UJ-AAD2z7bI/AAAAAAAAYSs/_Fs-OloOIXE/IMG_6_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Χτυπάμε το τυρί κρέμα με 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη μέχρι να γίνει κρεμώδης μαζί με την κρέμα γάλακτος και αφού κρυώσει η κρούστα μας στο ταψί την απλώνουμε όπως στην παραπάνω εικόνα.
Βήμα 4
![IMG_7 IMG_7](http://lh6.ggpht.com/-CIz4TYm9QNk/UJ-AC_szJtI/AAAAAAAAYS8/ykho0uYlaVs/IMG_7_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![IMG_8 IMG_8](http://lh5.ggpht.com/-2wgtSYfUUgg/UJ-AFk277xI/AAAAAAAAYTM/Vo7WeH0eIxE/IMG_8_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Διαλύστε το ζελέ σε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό και ανακατεύουμε ελαφρώς. Προσθέστε τις φράουλες μέσα στο ζελέ.
Βήμα 5
![IMG_9 IMG_9](http://lh6.ggpht.com/-8vft1jP4y_w/UJ-AIq34DGI/AAAAAAAAYTc/VJwKXir8Zec/IMG_9_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίχνουμε το ζελέ με τις φράουλες μέσα στο ταψάκι μας και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Βήμα 6
![IMG_10 IMG_10](http://lh3.ggpht.com/-Smr1dCuvhi0/UJ-ALfOishI/AAAAAAAAYTs/y9qJYPt_wuI/IMG_10_thumb%25255B27%25255D.jpg?imgmax=800)
Μόλις πήξει κόψτε το σε κομμάτια και σερβίρετε γαρνίροντας με σαντιγί και μια φραουλιτσα.
Καλή σας Όρεξη!
Καλή σας Όρεξη!