ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Επιδόρπιο με φράουλα


    IMG_10
    Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή  για αυτό το νόστιμο επιδόρπιο με φράουλα.


    Υλικά:


    2 φλιτζάνια θρυμματισμένα μπισκοτάκια
    3/4 φλιτζάνια λιωμένο βούτυρο
    3 κουταλιές + 3 /4 φλιτζάνια ζάχαρη 
    240 γραμμάρια  τυρί σε  κρέμα
    240 γραμμάρια σαντιγί 
    60 γραμμάρια ζελέ  φράουλας
    2 φλιτζάνια βραστό νερό 
    400 γραμμάρια   κατεψυγμένες  φράουλες

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    IMG_311 IMG_312
    Για την κρούστα  ανακατέψτε τα  θρυμματισμένα μπισκοτάκια με ,3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, και το λιωμένο βούτυρο.

    Βήμα 2

    IMG_3 IMG_3124
    Ψήστε τη  κρούστα σας για περίπου 7 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς.

    Βήμα 3

    IMG_5 IMG_6
    Χτυπάμε το τυρί κρέμα με 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη μέχρι να γίνει κρεμώδης μαζί με την κρέμα γάλακτος και αφού κρυώσει η κρούστα μας στο ταψί την απλώνουμε όπως στην παραπάνω εικόνα.

    Βήμα 4

    IMG_7 IMG_8
    Διαλύστε το  ζελέ σε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό και  ανακατεύουμε ελαφρώς. Προσθέστε τις φράουλες μέσα στο ζελέ.


    Βήμα 5

    IMG_9
    Ρίχνουμε το ζελέ με τις φράουλες μέσα στο ταψάκι μας και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.

    Βήμα 6

    IMG_10
    Μόλις πήξει κόψτε το σε κομμάτια και σερβίρετε γαρνίροντας με σαντιγί και μια φραουλιτσα.
     Καλή σας Όρεξη!
    Επιδόρπιο με φράουλα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή