Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για αυτό το νόστιμο επιδόρπιο με φράουλα.
Υλικά:
2 φλιτζάνια θρυμματισμένα μπισκοτάκια
3/4 φλιτζάνια λιωμένο βούτυρο
3 κουταλιές + 3 /4 φλιτζάνια ζάχαρη
240 γραμμάρια τυρί σε κρέμα
240 γραμμάρια σαντιγί
60 γραμμάρια ζελέ φράουλας
2 φλιτζάνια βραστό νερό
400 γραμμάρια κατεψυγμένες φράουλες
Συνταγή:
Βήμα 1


Για την κρούστα ανακατέψτε τα θρυμματισμένα μπισκοτάκια με ,3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, και το λιωμένο βούτυρο.
Βήμα 2


Ψήστε τη κρούστα σας για περίπου 7 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς.
Βήμα 3


Χτυπάμε το τυρί κρέμα με 3/4 φλιτζάνια ζάχαρη μέχρι να γίνει κρεμώδης μαζί με την κρέμα γάλακτος και αφού κρυώσει η κρούστα μας στο ταψί την απλώνουμε όπως στην παραπάνω εικόνα.
Βήμα 4


Διαλύστε το ζελέ σε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό και ανακατεύουμε ελαφρώς. Προσθέστε τις φράουλες μέσα στο ζελέ.
Βήμα 5

Ρίχνουμε το ζελέ με τις φράουλες μέσα στο ταψάκι μας και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Βήμα 6

Μόλις πήξει κόψτε το σε κομμάτια και σερβίρετε γαρνίροντας με σαντιγί και μια φραουλιτσα.
Καλή σας Όρεξη!
Καλή σας Όρεξη!