Το γαλλικό τοστ είναι ιδανικό για πρωινό ή για σνακ το απόγευμα και είναι εύκολο για να προετοιμαστεί. Το γαλλικό τοστ μπορεί να είναι και γλυκό αλλά και αλμυρό, σας παραθέτουμε την πιο γλυκιά του συνταγή.
Υλικά:
12 φέτες λευκό ψωμί
150 γραμμάρια μαρμελάδα βατόμουρο
2 αυγά
4 κουταλιές της σούπας γάλα
50 γραμμάρια αλεύρι
Βούτυρο, ζάχαρη άχνη, τρούφα σοκολάτας
Συνταγή:
Βήμα 1

Σε ένα πιάτο, ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα.
Βήμα 2


Απλώστε μια γενναιόδωρη κουταλιά με μαρμελάδα ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμί και πιέστε ελαφρά για να κολλάει καλά με τις δύο φέτες του ψωμιού.
Βήμα 3

Περάστε το πρώτο γαλλικό τοστ στο μείγμα των αυγών.
Βήμα 4

Στη συνέχεια, από το αλεύρι.
Βήμα 5

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, στη συνέχεια μαγειρέψτε τα τοστ και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 6

Κόψτε το γαλλικό τοστ και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και τρούφα σοκολάτας.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!