ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Νιόκι με μανιτάρια

    gnocchi-ai-funghi-porcini6
    Νιόκι με μανιτάρια μια συνταγή για αυτούς που λατρεύουν τα νιόκι να τα δοκιμάζουν με διαφορετικό τρόπο και με νέες απολαυστικές  σάλτσες.

    Υλικά:

    1 κιλό  νιόκι
    400 γραμμάρια  μανιτάρια
    300 ml κρέμα γάλακτος
    300 γραμμάρια  τυρί  προβολόνε
    40 γραμμάρια   τυρί παρμεζάνα
    1 σκελίδα  σκόρδο
    Αλάτι, πιπέρι, λάδι.

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    DSC_01
    Προσθέστε  μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, καθαρίστε  τα μανιτάρια και προσθέστε τα στο τηγάνι, προσθέστε και το αλάτι και μαγειρεύουμε για περίπου δέκα λεπτά.

    Βήμα 2

    DSC_02
    Ρίξτε τη κρέμα γάλακτος  και προσθέτουμε τα μανιτάρια μαζί με  2/3 της παρμεζάνας.

    Βήμα 3

    crema-ai-funghi3
    Παίρνουμε τη σάλτσα και την τοποθετούμε στο μίξερ μέχρι να γίνει  μια κρεμώδη σάλτσα   μανιταριών και την ξανά τοποθετούμε στο τηγάνι.

    Βήμα 4

    DSC_0914
    Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα νιόκι σε αλατισμένο νερό, στράγγιξε τα με τη βοήθεια μιας τρυπητής κουτάλας  και τα  ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Προσθέστε το  τυρί προβολόνε  σε κύβους και ανακατέψτε.

    Βήμα 5

    gnocchi-alla-crema-di-funghi5
    Τοποθετήστε  τα νιόκι με μανιτάρια σε πήλινα μικρά δοχεία,  πασπαλίζουμε με την  υπόλοιπη  παρμεζάνα και  διακοσμήστε  με  μανιτάρια,  τοποθετήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 ° βαθμούς για 10 λεπτά. Καλή σας Όρεξη!
    Νιόκι με μανιτάρια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή