Μια συνταγή για ένα γευστικό ψωμί που λόγω του σχήματός του είναι τόσο ξεχωριστό η γέμιση έχει ζαμπόν, τυρί και ντομάτα. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγές με τη γέμιση και να έχετε διαφορετικές γεύσεις.
Υλικά:
500 γραμμάρια αλεύρι 001 αυγό
60 ml ελαιόλαδο
10 γραμμάρια αλάτι
10 γραμμάρια ζάχαρη
200 ml γάλα
20 γραμμάρια μαγιά
200 γραμμάρια καπνιστό τυρί
150 γραμμάρια ζαμπόν
100 ml σάλτσα ντομάτας
Συνταγή:
Βήμα 1
![DSC_01 DSC_01](http://lh3.ggpht.com/-XJ7f6ckq47E/ULt21DPb8pI/AAAAAAAAZuU/ex3EkDI1RmM/DSC_01_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μπολ, κάνετε μια τρύπα στο κέντρο και να ρίξτε το αυγό, το λάδι και το αλάτι.
Βήμα 2
![DSC_2 DSC_2](http://lh3.ggpht.com/-dZwBrnskE8w/ULt23rQ9isI/AAAAAAAAZuo/M1dknWjINKA/DSC_2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ξεκινήστε να εργάζεστε από το εσωτερικό, προσθέστε το χλιαρό γάλα με τη μαγιά και τη ζάχαρη.
Βήμα 3
![DSC_013 DSC_013](http://lh5.ggpht.com/-_06qStSipf4/ULt26uCLA-I/AAAAAAAAZu4/5R2nOR_aOS8/DSC_013_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Ζυμώστε τη ζύμη μέχρι να γίνει μια λεία πάστα.
Βήμα 4
![DSC_4 DSC_4](http://lh5.ggpht.com/-gAYOnqaP-wI/ULt29tI7yvI/AAAAAAAAZvI/SHpSLI7n5Ks/DSC_4_thumb%25255B13%25255D.jpg?imgmax=800)
Χωρίζουμε τη ζύμη σε τέσσερα μέρη.
Βήμα 5
![DSC_5 DSC_5](http://lh4.ggpht.com/-XsXSVflgNUY/ULt3AIDcI5I/AAAAAAAAZvY/BoqTYU5COUc/DSC_5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι σε ένα ορθογώνιο, βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας, το τυρί και το ζαμπόν.
Βήμα 6
![DSC_6 DSC_6](http://lh6.ggpht.com/-pFv1FX_fQfg/ULt3DuNcxBI/AAAAAAAAZvo/8k_DEox3sdY/DSC_6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Διπλώνουμε στα δύο και τα κόβουμε σφραγίζοντας καλά τις άκρες.
Βήμα 7
![DSC_7 DSC_7](http://lh4.ggpht.com/-ln5KlAhgcxU/ULt3GNEEfxI/AAAAAAAAZv4/pQyxxaHYPWc/DSC_7_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε τα σε μια λαδωμένη φόρμα το ένα δίπλα στο άλλο.
Βήμα 8
![pane-a-fisarmonica8 pane-a-fisarmonica8](http://lh5.ggpht.com/-pY9mRQ5u7ts/ULt3IpE_koI/AAAAAAAAZwE/mRdz6M0NIxo/pane-a-fisarmonica8_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μόλις τα τοποθετήσετε όλα βάλτε το στο φούρνο στους 40 βαθμούς για να φουσκώσει λίγο.
Βήμα 9
![pan-brioche-ripieno9 pan-brioche-ripieno9](http://lh3.ggpht.com/-VBjNqC-ufhU/ULt3LXseo1I/AAAAAAAAZwY/1SbbWmo2wmQ/pan-brioche-ripieno9_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μόλις το ψωμί είναι φουσκωμένο, βουρτσίστε την επιφάνεια της ζύμης με λίγο γάλα και ψήστε στους 180 για περίπου 40 λεπτά.
Βήμα 10
![DSC_10 DSC_10](http://lh3.ggpht.com/-dT9eyRxqMxQ/ULt3N6ygcRI/AAAAAAAAZwo/BCTs8x59JBs/DSC_10_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσει πριν να το αφαιρέσετε από το καλούπι.
Βήμα 11
![12 12](http://lh3.ggpht.com/-VD_feZYwcBg/ULt3QdSaQAI/AAAAAAAAZw4/y5cp9o-4ES8/12_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Και εδώ είναι η φωτογραφία του εσωτερικού του. Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!