ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Γλυκόξινα κρεμμύδια

    6
    Τα γλυκόξινα  κρεμμύδια είναι ένα εύκολο και νόστιμο πιάτο για το τραπέζι και είναι ιδανικό για να συνοδεύσει το ψητό ή βραστό  κρέας.


    Υλικά:

    500 γραμμάρια  κρεμμύδια
    30  γραμμάρια βούτυρο
    2 κουταλιές  ζάχαρη
    2 φλιτζάνια από βαλσάμικο ξύδι
    1 φλιτζάνι  νερό

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Πλύνετε τα κρεμμύδια κάτω από τρεχούμενο νερό και στεγνώστε τα.

    Βήμα 2

    2
    Σε μια κατσαρόλα, λιώστε  το βούτυρο, μόλις λιώσει προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.


    Βήμα 3

    3
    Προσθέστε το βαλσάμικο ξύδι, ανακατέψτε και μαγειρέψτε μερικά λεπτά.

    Βήμα 4

    4
    Τώρα προσθέστε τα κρεμμύδια, προσθέστε  αν θέλετε ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

    Βήμα 5

    5
    Προσθέστε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά. Ανακατεύετε κατά διαστήματα και αν έχει πιει το νερό,  προσθέστε ακόμη ένα φλιτζάνι νερό.

    Βήμα 6

    6
    Σβήστε τη φωτιά και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!
    Γλυκόξινα κρεμμύδια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή