Μια συνταγή που προσθέτει νοστιμιά στα αντίδια που συνήθως σερβίρονται σκέτα, αυτή η συνταγή συνδυάζει τις γεύσεις αρμονικά, απολαυστε την..
Υλικά:
Ένα κιλό αντίδια1 σκελίδα σκόρδο
50 γραμμάρια μαύρες ελιές
1 κουταλιά κάπαρη
Αλάτι,πιπέρι,λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh6.ggpht.com/-TlVWEBHHDXs/UU9670nvQjI/AAAAAAAAgfY/3rHLx9sYeiI/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε τα αντίδια και πλύντε τα κάτω από τρεχούμενο νερό.
Βήμα 2
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-ndJFwOxIg8k/UU96-NVsZUI/AAAAAAAAgfo/WVZXI5Xl29c/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, με λίγο νερό τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα, σκεπάζουμε με το καπάκι και τα βάζουμε στη φωτιά.
Βήμα 3
![3 3](http://lh5.ggpht.com/-4iqU0hXxCxg/UU97AeV0iLI/AAAAAAAAgf4/y2D_rwfwvnY/3_thumb%25255B6%25255D.jpg?imgmax=800)
Μετά από λίγα λεπτά ανακατεύουμε τα αντίδια μας με ένα πιρούνι, και μαγειρεύουμε καλά μέχρι όλα τα φύλλα να έχουν μαλακώσει.
Βήμα 4
![4 4](http://lh5.ggpht.com/-7npzqys_GFE/UU97C7pqscI/AAAAAAAAggI/Ag3fc5-mCHE/4_thumb%25255B6%25255D.jpg?imgmax=800)
Στραγγίστε τα αντίδια εντελώς από όλο το νερό και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Βήμα 5
![5 5](http://lh5.ggpht.com/-6ib0T8maP2A/UU97FiyrfcI/AAAAAAAAggY/sbYfHQgX0PU/5_thumb%25255B6%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέτουμε τη σκελίδα σκόρδο, τις μαύρες ελιές, τη κάπαρη,το αλάτι και το πιπέρι και περιχύστε με ελαιόλαδο.Καλύψτε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε για δέκα λεπτά.
Βήμα 6
![6 6](http://lh5.ggpht.com/-GGhHTnmSUgs/UU97IOyhceI/AAAAAAAAggo/AZQybHiA5bY/6_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφαιρέστε το σκόρδο και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!