ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Αντίδια με ελιές

    6
    Μια συνταγή που προσθέτει νοστιμιά στα αντίδια που συνήθως σερβίρονται σκέτα, αυτή η συνταγή συνδυάζει τις γεύσεις αρμονικά, απολαυστε την..

    Υλικά:

    Ένα κιλό αντίδια
    1 σκελίδα  σκόρδο
    50 γραμμάρια  μαύρες ελιές
    1 κουταλιά  κάπαρη
    Αλάτι,πιπέρι,λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Καθαρίστε τα αντίδια και πλύντε  τα  κάτω από τρεχούμενο νερό.

    Βήμα 2

    2
    Στη συνέχεια, με λίγο  νερό τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα, σκεπάζουμε με το καπάκι και τα βάζουμε στη φωτιά.


    Βήμα 3

    3
    Μετά από λίγα λεπτά ανακατεύουμε τα αντίδια μας με ένα πιρούνι, και μαγειρεύουμε καλά  μέχρι όλα τα φύλλα να έχουν μαλακώσει.

    Βήμα 4

    4
    Στραγγίστε τα αντίδια  εντελώς  από όλο το νερό και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο τηγάνι.


    Βήμα 5

    5
    Προσθέτουμε τη  σκελίδα σκόρδο, τις  μαύρες ελιές, τη  κάπαρη,το  αλάτι και το πιπέρι και περιχύστε με ελαιόλαδο.Καλύψτε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε για δέκα λεπτά.


    Βήμα 6

    6
    Αφαιρέστε  το σκόρδο και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!
    Αντίδια με ελιές
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή