Μια συνταγή που προσθέτει νοστιμιά στα αντίδια που συνήθως σερβίρονται σκέτα, αυτή η συνταγή συνδυάζει τις γεύσεις αρμονικά, απολαυστε την..
Υλικά:
Ένα κιλό αντίδια1 σκελίδα σκόρδο
50 γραμμάρια μαύρες ελιές
1 κουταλιά κάπαρη
Αλάτι,πιπέρι,λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίστε τα αντίδια και πλύντε τα κάτω από τρεχούμενο νερό.
Βήμα 2

Στη συνέχεια, με λίγο νερό τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα, σκεπάζουμε με το καπάκι και τα βάζουμε στη φωτιά.
Βήμα 3

Μετά από λίγα λεπτά ανακατεύουμε τα αντίδια μας με ένα πιρούνι, και μαγειρεύουμε καλά μέχρι όλα τα φύλλα να έχουν μαλακώσει.
Βήμα 4

Στραγγίστε τα αντίδια εντελώς από όλο το νερό και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Βήμα 5

Προσθέτουμε τη σκελίδα σκόρδο, τις μαύρες ελιές, τη κάπαρη,το αλάτι και το πιπέρι και περιχύστε με ελαιόλαδο.Καλύψτε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε για δέκα λεπτά.
Βήμα 6

Αφαιρέστε το σκόρδο και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!