Λαζάνια με κρέμα από μπιζέλια και τυρί,η κρεμώδης σάλτσα δένει με τα ζυμαρικά μας και η γεύση τους είναι πολύ καλή. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα..
Υλικά:
500 γραμμάρια λαζάνια300 γραμμάρια αρακά
150 γραμμάρια τυρί
100 ml γάλα
20 γραμμάρια παρμεζάνα
20 γραμμάρια βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh6.ggpht.com/-VKAGw2u6xi4/UVhITdzMUJI/AAAAAAAAgjg/aAMwPIYNDH8/1_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Βράζουμε τα μπιζέλια σε αλατισμένο νερό για περίπου δέκα λεπτά.
Βήμα 2
![2 2](http://lh6.ggpht.com/-KOQWDt-NZ7M/UVhIUk9P58I/AAAAAAAAgjw/zVkdFtpzG9c/2_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![3 3](http://lh5.ggpht.com/-U7TdqnZzVwE/UVhIXBloXLI/AAAAAAAAgkA/yrmqYSUwfqU/3_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Χτυπάμε λίγο αρακά μαζί με το τυρί, το γάλα, το τυρί παρμεζάνα και το αλάτι και το πιπέρι.Αυτό το μείγμα θα σας δώσει μια κρέμα από μπιζέλια.
Βήμα 3
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-zhf0c4LapAA/UVhIZLPHhrI/AAAAAAAAgkQ/mJuBFSpTYlQ/4_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Σοτάρετε τον υπόλοιπο αρακά σε μια κατσαρόλα με ένα κομματάκι βούτυρο.
Βήμα 4
![5 5](http://lh6.ggpht.com/-aGkEng0mOu4/UVhIa-few3I/AAAAAAAAgkg/XUa3CktEtwc/5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίστε όταν είναι al dente, τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τον αρακά.
Βήμα 5
![6 6](http://lh3.ggpht.com/-TnqrEuhlMBg/UVhIdfQZkUI/AAAAAAAAgkw/1ZDR3zxQ5o4/6_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέστε την κρέμα που είχαμε ετοιμάσει πριν με τον αρακά και ανακατέψτε για λίγα λεπτά.
Βήμα 6
![7 7](http://lh6.ggpht.com/-AgNI-l4CnEY/UVhIfShU1HI/AAAAAAAAglA/TTHrCiklpQU/7_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε τα ζυμαρικά με αρακά και Καλή σας Όρεξη!