ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Λαζάνια με αρακά

    7
    Λαζάνια  με κρέμα από μπιζέλια και τυρί,η  κρεμώδης σάλτσα δένει με τα  ζυμαρικά μας και η γεύση τους είναι πολύ καλή. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα..

     

    Υλικά:

    500 γραμμάρια  λαζάνια
    300 γραμμάρια αρακά
    150 γραμμάρια τυρί
    100 ml γάλα
    20 γραμμάρια  παρμεζάνα
    20 γραμμάρια  βούτυρο
    Αλάτι, πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Βράζουμε τα μπιζέλια σε αλατισμένο νερό για περίπου δέκα λεπτά.

    Βήμα 2

    2 3
    Χτυπάμε λίγο αρακά μαζί με το  τυρί, το γάλα,  το τυρί παρμεζάνα και  το αλάτι και το πιπέρι.Αυτό  το μείγμα θα σας δώσει μια κρέμα από μπιζέλια.

    Βήμα 3

    4
    Σοτάρετε τον υπόλοιπο αρακά σε μια κατσαρόλα με ένα κομματάκι βούτυρο.

    Βήμα 4

    5
    Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίστε όταν είναι  al dente, τα  προσθέτουμε   στο τηγάνι με τον αρακά.

    Βήμα 5

    6
    Προσθέστε την κρέμα που είχαμε ετοιμάσει πριν με τον  αρακά και ανακατέψτε για λίγα λεπτά.


    Βήμα 6

    7
    Σερβίρετε τα ζυμαρικά με αρακά και Καλή σας Όρεξη!
    Λαζάνια  με αρακά
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή