Σαλάτα με ρόκα, μαρούλι και ραδίκια ένα ελαφρύ γεύμα αλλά και νόστιμο, ολοκληρώνεται με δυόσμο και σάλτσα γιαουρτιού.
Υλικά:
1/2 μαρούλι100 γραμμάρια ρόκα
10 ραπανάκια
1 ματσάκι μέντα
125 γραμμάρια γιαούρτι λευκό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι,πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
Καθαρίστε τα ραπανάκια αφαιρώντας την άκρη και τα φύλλα, στη συνέχεια ξεπλύνετε και στεγνώστε τις φέτες.
Βήμα 2
Πλένουμε τη ρόκα και το μαρούλι, στεγνώστε τα και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 3
Προσθέτουμε τα ραπανάκια και το δυόσμο και ανακατεύουμε.
Βήμα 4
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα γιαουρτιού με την ανάμιξη σε ένα μπολ με το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 5
Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω από σαλάτα, ανακατεύετε και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!