Σαλάτα με ρόκα, μαρούλι και ραδίκια ένα ελαφρύ γεύμα αλλά και νόστιμο, ολοκληρώνεται με δυόσμο και σάλτσα γιαουρτιού.
Υλικά:
1/2 μαρούλι100 γραμμάρια ρόκα
10 ραπανάκια
1 ματσάκι μέντα
125 γραμμάρια γιαούρτι λευκό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι,πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh4.ggpht.com/-CEc0BLHHRdA/UWmO68DvU8I/AAAAAAAAhIA/FmBST8I1V0M/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε τα ραπανάκια αφαιρώντας την άκρη και τα φύλλα, στη συνέχεια ξεπλύνετε και στεγνώστε τις φέτες.
Βήμα 2
![2 2](http://lh5.ggpht.com/-ItH4CYNmwGY/UWmO_PTXdCI/AAAAAAAAhIQ/tigZLYJqdco/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πλένουμε τη ρόκα και το μαρούλι, στεγνώστε τα και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 3
![3 3](http://lh5.ggpht.com/-lhcJ2iZP2rA/UWmPB1H0n9I/AAAAAAAAhIg/a-cKPAS8etc/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέτουμε τα ραπανάκια και το δυόσμο και ανακατεύουμε.
Βήμα 4
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-HawQoIheHVc/UWmPEQzh20I/AAAAAAAAhIw/xHLH3Le9YAE/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα γιαουρτιού με την ανάμιξη σε ένα μπολ με το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 5
![5 5](http://lh6.ggpht.com/-hP7z09mTshU/UWmPHPa47ZI/AAAAAAAAhJA/teLMGBL2YMA/5_thumb%25255B16%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω από σαλάτα, ανακατεύετε και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!