Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε το κοτόπουλο με μουστάρδα και μέλι; όπου οι γεύσεις είναι απόλυτα ισορροπημένες. Μια πολύ νόστιμη συνταγή για εσάς..
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1/2 λεμόνι
1 κουταλιά βούτυρο
100 ml ζωμός λαχανικών
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι






Υλικά:
6 μπουτάκια από κοτόπουλο1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1/2 λεμόνι
1 κουταλιά βούτυρο
100 ml ζωμός λαχανικών
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Ετοιμάστε τη μαρινάδα ανακατέψτε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το μέλι, το χυμό λεμονιού το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 2

Κόψτε το λίπος από τα μπουτάκια κοτόπουλου και αλείψτε με τη μαρινάδα.
Βήμα 3

Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα μπολ, σκεπάστε και αφήστε το στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βήμα 4

Σε ένα τηγάνι, λιώστε το βούτυρο με λίγο ελαιόλαδο, στη συνέχεια, προσθέστε το κοτόπουλο και ροδίστε και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 5

Καλύψτε τώρα με το ζωμό, βάλτε ένα καπάκι και μαγειρέψτε για 30 λεπτά, γυρίζοντας το κοτόπουλο μια-δυο φορές κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Βήμα 6

Όταν γίνει το κοτόπουλο, ανεβάζουμε λίγο την φωτιά για να χυλώσει η σάλτσα, σερβίρουμε κοτόπουλο με μουστάρδα και μέλι. Καλή σας Όρεξη!