
Μια πίτσα εντελώς διαφορετική από τις συνηθισμένες, η συγκεκριμένη περιέχει κρεμμύδια και ελιές μόνο. Η γεύση της είναι τραγανή και πολύ ελαφριά.
Υλικά:
500 γραμμάρια αλεύρι280 γραμμάρια νερό
12 νωπή μαγια
60 ml λάδι
300 γραμμάρια κρεμμύδια κόκκινα
100 γραμμάρια μαύρες ελιές
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1

Ετοιμάστε τη ζύμη για τη πίτσα βάζοντας το αλεύρι σε ένα μπολ και το νερό και τη μαγιά στο κέντρο.
Βήμα 2

Ξεκινήστε το ζύμωμα στη συνέχεια προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το αλάτι.
Βήμα 3

Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει λεία και ομοιογενής, και τη βάζουμε να φουσκώσει σκεπασμένη για 2 ώρες.
Βήμα 4

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα κόκκινα κρεμμύδια.
Βήμα 5

Απλώνουμε τη ζύμη μας σε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο με τα δάχτυλά σας και πιέστε ελαφρά σε όλη την επιφάνεια της ζύμης,
Βήμα 6

Καλύψτε τώρα με κόκκινα κρεμμύδια και τις μαύρες ελιές, προσθέστε λίγο αλάτι και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο λάδι.
Βήμα 7

Ψήστε τη πίτσα με κρεμμύδια και στους 190 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά. Καλή σας Όρεξη!