Μοσχάρι γεμιστό με τυρί, μπέικον και μανιτάρια μια νόστιμη συνταγή για όσους προτιμούν το μοσχάρι στη διατροφή τους.
Υλικά:
4 φέτες μοσχάρι100 γραμμάρια μπέικον
60 γραμμάρια τυρί
200 γραμμάρια μανιτάρια
1 σκελίδα σκόρδο
Μαϊντανός
Αλάτι
Αλεύρι
Συνταγή:
Βήμα 1
Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι με μια σκελίδα σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το αλάτι και μαγειρεύουμε για περίπου δέκα λεπτά.
Βήμα 2
Χτυπάμε τις φέτες του κρέατος, σε μια βάση πασπαλισμένη με αλεύρι και μια πρέζα αλάτι.
Βήμα 3
Τοποθετήστε σε κάθε φέτα με το μοσχάρι το μπέικον σε φέτες σε όλη την επιφάνεια του, στη συνέχεια σκεπάζουμε με τυρί και με μια κουταλιά μανιτάρια.
Βήμα 4
Κλείστε το μοσχάρι με την υπόλοιπη επιφάνεια του και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Βήμα 5
Στη συνέχεια, κλείστε το αλουμινόχαρτο καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Βήμα 6
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!