Μοσχάρι γεμιστό με τυρί, μπέικον και μανιτάρια μια νόστιμη συνταγή για όσους προτιμούν το μοσχάρι στη διατροφή τους.
Υλικά:
4 φέτες μοσχάρι100 γραμμάρια μπέικον
60 γραμμάρια τυρί
200 γραμμάρια μανιτάρια
1 σκελίδα σκόρδο
Μαϊντανός
Αλάτι
Αλεύρι
Συνταγή:
Βήμα 1
Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι με μια σκελίδα σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το αλάτι και μαγειρεύουμε για περίπου δέκα λεπτά.
Βήμα 2
![2 2](http://lh6.ggpht.com/-2kiuCmVIhC0/UYkc5XPj-7I/AAAAAAAAh6I/9tHlPWo3N04/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Χτυπάμε τις φέτες του κρέατος, σε μια βάση πασπαλισμένη με αλεύρι και μια πρέζα αλάτι.
Βήμα 3
![3 3](http://lh5.ggpht.com/-A1mYEzbSEzQ/UYkc8PJjYkI/AAAAAAAAh6Y/tOaioNjUPNE/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε σε κάθε φέτα με το μοσχάρι το μπέικον σε φέτες σε όλη την επιφάνεια του, στη συνέχεια σκεπάζουμε με τυρί και με μια κουταλιά μανιτάρια.
Βήμα 4
![4 4](http://lh5.ggpht.com/-CgjLyU-Qjm4/UYkc_ufpsGI/AAAAAAAAh6o/D-IjkgsNNqU/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κλείστε το μοσχάρι με την υπόλοιπη επιφάνεια του και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Βήμα 5
![5 5](http://lh3.ggpht.com/-OflwdHkiex8/UYkdCoqfEzI/AAAAAAAAh64/dGEAaDCdCg0/5_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![6 6](http://lh4.ggpht.com/-5nznATWIWiQ/UYkdFuOEgdI/AAAAAAAAh7I/Ylm2A5Owhck/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, κλείστε το αλουμινόχαρτο καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Βήμα 6
![8 8](http://lh4.ggpht.com/-BQ7DONFFvTg/UYkdJxcjlfI/AAAAAAAAh7Y/vYXKu5KF6yY/8_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!