ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Γεμιστό μοσχάρι

    7
    Μοσχάρι γεμιστό με τυρί, μπέικον και μανιτάρια μια νόστιμη συνταγή για όσους προτιμούν το μοσχάρι στη διατροφή τους.

     

    Υλικά:

    4 φέτες  μοσχάρι
    100 γραμμάρια μπέικον
    60  γραμμάρια τυρί
    200 γραμμάρια μανιτάρια
    1 σκελίδα σκόρδο
    Μαϊντανός
    Αλάτι
    Αλεύρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1

    Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι με μια σκελίδα σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο,  προσθέτουμε το αλάτι και μαγειρεύουμε για περίπου δέκα λεπτά.

    Βήμα 2

    2
    Χτυπάμε τις φέτες του κρέατος, σε μια βάση  πασπαλισμένη με  αλεύρι και μια πρέζα αλάτι.

    Βήμα 3

    3
    Τοποθετήστε  σε κάθε φέτα με το μοσχάρι το   μπέικον  σε φέτες σε όλη την επιφάνεια του, στη συνέχεια σκεπάζουμε με  τυρί και με  μια κουταλιά μανιτάρια.

    Βήμα 4

    4
    Κλείστε το μοσχάρι με την υπόλοιπη επιφάνεια του και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.

    Βήμα 5

    5 6
    Στη συνέχεια, κλείστε το αλουμινόχαρτο καλά  και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180  βαθμούς για  10 λεπτά.

    Βήμα 6

    8
    Σερβίρετε και Καλή σας  Όρεξη!
    Γεμιστό μοσχάρι
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή