ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Παγωτό βανίλια

    5

    Νόστιμο παγωτό ελαφρύ χωρίς αυγά για να το απολαυσετε με τους αγαπημένους σας..

    Υλικά:

    250 ml γάλα σόγιας
    250 ml  κρέμα γάλακτος

    100 γραμμάρια  ζάχαρη
    1 ραβδί βανίλια

     

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα σόγιας με την κρέμα, τη ζάχαρη και τη βανίλια.

     

    Βήμα 2

    2

    Μόλις η ζάχαρη διαλυθεί εντελώς, σηκώστε το ξυλάκι βανίλιας και αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα δοχείο. Μόλις το υγρό παγώσει, το βάζουμε  στο ψυγείο να κρυώσει για τουλάχιστον 4 ώρες.

     

    Βήμα 3

    3

    Ρίχνουμε το μείγμα και το ανακατεύουμε για 15 με 20 λεπτά όπως στη παραπάνω εικόνα.

     

    Βήμα 4

    4
    Αδειάστε το περιεχόμενο και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 12 ώρες.

     

    Βήμα 5

    5

    Όταν το παγωτό θα είναι παχύ και κρεμώδες, μπορείτε να το σερβίρετε αμέσως. Μπορείτε να το γαρνίρετε με ξηρούς καρπούς και γλυκό κεράσι ή βύσσινο. Καλή σας Όρεξη!

    Παγωτό βανίλια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή